Povezane vesti

Tanja Savić IDE U TURSKU NA OPERACIJU: „Lice mi je iskrivljeno, mora da se secne!“

Tanja Savić IDE U TURSKU NA OPERACIJU: „Lice mi je iskrivljeno, mora da se secne!“

Svet & Skandal pre 10 sati
Iako važi za jedan od najboljih vokala i najlepših žena na domaćoj sceni, pevačica Tanja Savić nema problem da otvoreno govori o svojim kompleksima i nesavršenostima. Poput mnogih javnih ličnosti, Tanja Savić odlučila je da ode pod nož kako bi ispravila… »
"Moram ovo da se secnem": Tanja Savić ide u Tursku na estetsku korekciju - evo šta mora da promeni na sebi (VIDEO)

"Moram ovo da se secnem": Tanja Savić ide u Tursku na estetsku korekciju - evo šta mora da promeni na sebi (VIDEO)

Nova pre 15 sati
Pevačica Tanja Savić otvoreno je govorila o estetskim korekcijama i priznala da uskoro planira odlazak u Tursku, gde će ispraviti ono čime već duže vreme nije zadovoljna. Bez ustručavanja je ispričala da želi da koriguje prethodne estetske zahvate, ali i… »
Tanja Savić ide pod nož, odlučila da se operiše u Turskoj: "Mora da se secne, moram da skupim hrabrost!"

Tanja Savić ide pod nož, odlučila da se operiše u Turskoj: "Mora da se secne, moram da skupim hrabrost!"

Dnevnik pre 16 sati
Tanja Savić osim što važi za jednu od pevačica sa najlepšim glasom, važi i za najlepšu ženu na estradi. Tanja nema problem da priča o svojim nesavršenostima, pa često od nje možemo čuti šta bi ona menjala na sebi. - Ja sam neko ko voli da bude sam, ja… »
Tanja Savić ide na operaciju: Pevačica otkrila detalje: Moram to da secnem...

Tanja Savić ide na operaciju: Pevačica otkrila detalje: Moram to da secnem...

Kurir pre 17 sati
Tanja Savić osim što važi za jednu od pevačica sa najlepšim glasom, važi i za najlepšu ženu na estradi. Tanja nema problem da priča o svojim nesavršenostima, pa često od nje možemo čuti šta bi ona menjala na sebi. - Ja sam neko ko voli da bude sam, ja… »

Vesti dana »