Povezane vesti
"Potegao je na Velju, morao sam ga prosuti": Šta piše u optužnici protiv izručenog kavčanina Marka Kilibarde
Nova pre 22 dana
"Potegao je pištolj na Velju (Veljka Belivuka prim.aut.), morao sam ga prosuti", napisao je navodno u telefonskoj poruci Marko Kilibarda, objašnjavajući Igoru Božoviću kako je ubio škaljarca Damira Hodžića. Kilibarda se sumnjiči da je kao pripadnik… »
"Potegao je pištolj na Velju, morao sam ga: Prosuti!" Ribali pločice kiselinom, telo žrtve spalili na lomači: Duhovi prošlosti…
Blic pre 23 dana
U optužnici Specijalnog državnog tužilaštva detaljno su opisane uloge Kilibarde i njegovih saradnika u zločinu, uz dokaze iz "Skaj" aplikacije U porukama su opisani detalji namamljivanja žrtava, likvidacije u kući u Spužu i premeštanja tela na različite… »
Vesti dana »
Dalibor Jekić (SSP): Na narednoj sednici Skupštine grada povećanje subvencija za Radio-televiziju Kragujevac
Glas Šumadije pre 32 minutajoš 1 povezana
Danas malo niža i prijatnija temperatura, popodne naoblačenje
Šabačke novosti pre 7 minutajoš 5 povezanih
(Video) "Tvrđava Maglič nije ugrožena požarom" Oglasio se Vatrogasno-spasilački bataljon: "Držimo ga pod kontrolom uprkos poteškoćama"
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Dodeljene nagrade na 32. Sarajevo Film festivalu: Najbolji film "Everytime", nagrađena i "Planina" Biljane Tutorov i Petra Glomazića
N1 Info pre 2 minutajoš 2 povezane