Povezane vesti

Evo koliko će para Bogoljub Karić morati da izdvoji ako ispuni obećanje i svakom bivšem radniku BK TV da po milion evra

Evo koliko će para Bogoljub Karić morati da izdvoji ako ispuni obećanje i svakom bivšem radniku BK TV da po milion evra

Nova pre 25 dana
Izjava biznismena Bogoljuba Karića da će svakom bivšem zaposlenom BK televizije isplatiti po milion evra kada od države naplati potraživanja odjeknula je u javnosti. Mnogi su se zapitali da li je takvo obećanje uopšte moguće ispuniti, a jednostavna… »
„Braća Karić ipak nisu braća Grim“: Reakcije na izjavu Bogoljuba Karića da će bivši zaposleni BK televizije (možda) dobiti po…

„Braća Karić ipak nisu braća Grim“: Reakcije na izjavu Bogoljuba Karića da će bivši zaposleni BK televizije (možda) dobiti po…

Danas pre 25 dana
Bogoljub Karić je u jednom podkastu izjavio da će svaki bivši zaposleni BK televizije dobiti po milion evra kada od države naplati odštetu zbog, kako tvrdi, nezakonitog oduzimanja njegovih kompanija. „Svaki radnik BK televizije će dobiti po milion evra… »
Šta kažu bivši zaposleni na BK televiziji na obećanje Karića da će im dati po milion evra ako mu država isplati odštetu

Šta kažu bivši zaposleni na BK televiziji na obećanje Karića da će im dati po milion evra ako mu država isplati odštetu

N1 Info pre 26 dana
Bogoljub Karić je u jednom potkastu izjavio da će svaki bivši zaposleni BK televizije dobiti po milion evra kada od države naplati odštetu zbog, kako tvrdi, nezakonitog oduzimanja njegovih kompanija. Bivši novinari BK televizije kažu da bi ponudu… »
Bogoljub Karić: Svaki bivši zaposleni na BK televiziji dobiće po milion evra ako mi država isplati odštetu

Bogoljub Karić: Svaki bivši zaposleni na BK televiziji dobiće po milion evra ako mi država isplati odštetu

Radio 021 pre 26 dana
Bogoljub Karić je u jednom potkastu izjavio da će svaki bivši zaposleni BK televizije dobiti po milion evra kada od države naplati odštetu zbog, kako tvrdi, nezakonitog oduzimanja njegovih kompanija. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Gostujući u… »
Bogoljub Karić obećao bivšim zaposlenima na BK televiziji po milion evra ako mu država isplati odštetu

Bogoljub Karić obećao bivšim zaposlenima na BK televiziji po milion evra ako mu država isplati odštetu

Danas pre 26 dana
Bogoljub Karić je u jednom potkastu izjavio da će svaki bivši zaposleni BK televizije dobiti po milion evra kada od države naplati odštetu zbog, kako tvrdi, nezakonitog oduzimanja njegovih kompanija. Bivši novinari BK televizije kažu da bi ponudu… »
"Iako sam oštećena ponudom, prihvatiću milion € od Bogoljuba": Oglasili se bivši zaposleni Karića nakon šok-ponude

"Iako sam oštećena ponudom, prihvatiću milion € od Bogoljuba": Oglasili se bivši zaposleni Karića nakon šok-ponude

Mondo pre 26 dana
Biznismen Bogoljub Karić nedavno je podigao ogromnu prašinu u javnosti nakon gotovanja u podkastu "Tel Cast", nakon što je izjavio da će, ukoliko od države naplati odštetu zbog, kako tvrdi, nezakonitog oduzimanja njegove imovine i kompanija, svakom… »

Vesti dana »