Povezane vesti
"Moje pesme se tamo slušaju, ali me niko ne zove": Vanja Mijatović ostala bez angažmana u Crnoj Gori
Nova pre 1 sat
Pevačica Vanja Mijatović otvoreno je govorila o letnjoj sezoni i nastupima u Crnoj Gori, pa priznala da, uprkos tome što je njena muzika tamo veoma popularna, retko nastupa u klubovima. Kako kaže, pozivi za klupske svirke gotovo da izostaju, dok… »
“Ne zovu me da pevam u CG u klubovima”: Pevačica o nastupima na moru i krizi: “Cena mi nije previsoka”
Telegraf pre 5 sati
Vanja Mijatović otkrila je da tokom letnje sezone ne ide da peva u Crnu Goru po klubovima, jer je niko ne zove. Međutim, ona ističe da ima često nastupe u pomenutoj zemlji samo su to uglavnom privatne proslave. - Moje pesme se jako slušaju u Crnoj Gori… »
"Ne zovu me da pevam u Crnoj Gori, a moja cena nije visoka" Pevačica progovorila o nastupima: Blaga krizica
Kurir pre 6 sati
Vanja Mijatović otkrila je da tokom letnje sezone ne ide da peva u Crnu Goru po klubovima, jer je niko ne zove. Međutim, ona ističe da ima često nastupe u pomenutoj zemlji samo su to uglavnom privatne proslave. - Moje pesme se jako slušaju u Crnoj Gori… »
Vesti dana »
Srbiju zahvatio jak toplotni talas: RHMZ izdao narandžasti meteoalarm
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih
Istorijski nizak vodostaj Dunava ugrozi plovidbu i energetiku
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 40 povezanih
Eskalacija sukoba na Bliskom istoku: Američki napadi na Iran i skok cena nafte
Naslovi.ai pre 1 satjoš 31 povezana
Članovi REM usvojili odliku da novinari prisustvuju konstitutivnoj sednici
Beta pre 31 minutajoš 22 povezane