Povezane vesti
Mi snaga naroda: Nije bilo nikakvih pregovora sa Radničkom partijom
Nova pre 27 dana
Pokret "Mi snaga naroda" saopštio je danas da nikakvih zvaničnih niti nezvaničnih pregovora sa Radničkom partijom o mogućoj izbornoj saradnji nije bilo, niti je, kako tvrde, postojao bilo kakav politički proces u tom pravcu. Radnička partija optužila je… »
Mi snaga naroda: Nije bilo nikakvih pregovora sa Radničkom partijom
Danas pre 27 dana
Pokret „Mi snaga naroda“ saopštio je danas da nikakvih zvaničnih niti nezvaničnih pregovora sa Radničkom partijom o mogućoj izbornoj saradnji nije bilo, niti je, kako tvrde, postojao bilo kakav politički proces u tom pravcu. Radnička partija optužila je… »
Radnička partija optužila Nestorovićev pokret Mi - snaga naroda za vrbovanje poslanika i obustavila razgovore o predizbornoj…
Nova pre 27 dana
Radnička partija optužila je danas pokret Mi-snaga naroda za pokušaj "vrbovanja" njihovih poslanika i saopštila da obustavlja dalje razgovore o mogućoj predizbornoj saradnji. U saopštenju se navodi da su "pojedini istaknuti funkcioneri" pokreta na čijem… »
Tek što su počeli pregovore: Radnička partija "raskinula" sa Nestorovićevim pokretom, spominje se i Vulin
Radio 021 pre 27 dana
Radnička partija obustavlja dalje pregovore sa pokretom "Mi - Snaga naroda" Branimira Nestorovića o mogućoj predizbornoj saradnji. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Saradnja je prekinuta, kako je saopštila Radnička partija, nakon što su pojedini… »
Radnička partija prekida pregovore sa pokretom Branimira Nestorovića
Danas pre 27 dana
Radnička partija saopštila je danas da obustavlja dalje pregovore sa pokretom Mi – Snaga naroda profesora Branimira Nestorovića o mogućoj predizbornoj saradnji, nakon što su, kako tvrdi, pojedini funkcioneri tog pokreta pokušali da privole poslanike… »
Vesti dana »
Ovako izgleda katastrofa: Voda, blato i kamenje gutaju sve pred sobom; Gotovo stotinu mrtvih FOTO/VIDEO
B92 pre 15 minutajoš 32 povezane
Tramp: Poseta direktora CIA Moskvi bila skoro rutinska, radimo na miru u Ukrajini
Insajder pre 10 minutajoš 43 povezane
NBS: Broj kupovina platnim karticama u Srbiji više nego udvostručen u prethodnih pet godina
Insajder pre 2 satajoš 40 povezanih
Lazović (ZLF): Rebalansom budžeta pare za Nacionalni stadion usmeriti studentima i u infrastrukturu
Beta pre 2 satajoš 47 povezanih
Aktuelni požari širom Srbije: Najteže u Deliblatskoj peščari i na Goču
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih