Povezane vesti
Mi snaga naroda: Nije bilo nikakvih pregovora sa Radničkom partijom
Nova pre 6 sati
Pokret "Mi snaga naroda" saopštio je danas da nikakvih zvaničnih niti nezvaničnih pregovora sa Radničkom partijom o mogućoj izbornoj saradnji nije bilo, niti je, kako tvrde, postojao bilo kakav politički proces u tom pravcu. Radnička partija optužila je… »
Mi snaga naroda: Nije bilo nikakvih pregovora sa Radničkom partijom
Danas pre 7 sati
Pokret „Mi snaga naroda“ saopštio je danas da nikakvih zvaničnih niti nezvaničnih pregovora sa Radničkom partijom o mogućoj izbornoj saradnji nije bilo, niti je, kako tvrde, postojao bilo kakav politički proces u tom pravcu. Radnička partija optužila je… »
Radnička partija optužila Nestorovićev pokret Mi - snaga naroda za vrbovanje poslanika i obustavila razgovore o predizbornoj…
Nova pre 12 sati
Radnička partija optužila je danas pokret Mi-snaga naroda za pokušaj "vrbovanja" njihovih poslanika i saopštila da obustavlja dalje razgovore o mogućoj predizbornoj saradnji. U saopštenju se navodi da su "pojedini istaknuti funkcioneri" pokreta na čijem… »
Tek što su počeli pregovore: Radnička partija "raskinula" sa Nestorovićevim pokretom, spominje se i Vulin
Radio 021 pre 12 sati
Radnička partija obustavlja dalje pregovore sa pokretom "Mi - Snaga naroda" Branimira Nestorovića o mogućoj predizbornoj saradnji. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Saradnja je prekinuta, kako je saopštila Radnička partija, nakon što su pojedini… »
Radnička partija prekida pregovore sa pokretom Branimira Nestorovića
Danas pre 13 sati
Radnička partija saopštila je danas da obustavlja dalje pregovore sa pokretom Mi – Snaga naroda profesora Branimira Nestorovića o mogućoj predizbornoj saradnji, nakon što su, kako tvrdi, pojedini funkcioneri tog pokreta pokušali da privole poslanike… »
Vesti dana »
Srbiju zahvatio jak toplotni talas: RHMZ izdao narandžasti meteoalarm
Naslovi.ai pre 9 satijoš 26 povezanih
Španija će rasporediti vojsku za red u Seuti nakon što su hiljade ljudi prešle granicu
Beta pre 27 minutajoš 26 povezanih
Predsednik Saveta REM-a ponovo nije izabran: Dogovor nije postignut, odnos snaga ostaje isti
Cenzolovka pre 21 minutajoš 42 povezane
Bin Zajed pokrenuo inicijativu za stipendiranje studenata iz Srbije u Emiratima
Newsmax Balkans pre 52 minutajoš 25 povezanih
Nastavlja se haos u svetskom fudbalu, posle UEFA još jedna organizacija protiv FIFA
Telegraf pre 1 satjoš 36 povezanih