Povezane vesti

Mi snaga naroda: Nije bilo nikakvih pregovora sa Radničkom partijom

Nova pre 6 sati
Pokret "Mi snaga naroda" saopštio je danas da nikakvih zvaničnih niti nezvaničnih pregovora sa Radničkom partijom o mogućoj izbornoj saradnji nije bilo, niti je, kako tvrde, postojao bilo kakav politički proces u tom pravcu. Radnička partija optužila je… »

Danas pre 7 sati
Pokret „Mi snaga naroda“ saopštio je danas da nikakvih zvaničnih niti nezvaničnih pregovora sa Radničkom partijom o mogućoj izbornoj saradnji nije bilo, niti je, kako tvrde, postojao bilo kakav politički proces u tom pravcu. Radnička partija optužila je… »
Radnička partija optužila Nestorovićev pokret Mi - snaga naroda za vrbovanje poslanika i obustavila razgovore o predizbornoj…

Radnička partija optužila Nestorovićev pokret Mi - snaga naroda za vrbovanje poslanika i obustavila razgovore o predizbornoj…

Nova pre 12 sati
Radnička partija optužila je danas pokret Mi-snaga naroda za pokušaj "vrbovanja" njihovih poslanika i saopštila da obustavlja dalje razgovore o mogućoj predizbornoj saradnji. U saopštenju se navodi da su "pojedini istaknuti funkcioneri" pokreta na čijem… »
Tek što su počeli pregovore: Radnička partija "raskinula" sa Nestorovićevim pokretom, spominje se i Vulin

Tek što su počeli pregovore: Radnička partija "raskinula" sa Nestorovićevim pokretom, spominje se i Vulin

Radio 021 pre 12 sati
Radnička partija obustavlja dalje pregovore sa pokretom "Mi - Snaga naroda" Branimira Nestorovića o mogućoj predizbornoj saradnji. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Saradnja je prekinuta, kako je saopštila Radnička partija, nakon što su pojedini… »
Radnička partija prekida pregovore sa pokretom Branimira Nestorovića

Radnička partija prekida pregovore sa pokretom Branimira Nestorovića

Danas pre 13 sati
Radnička partija saopštila je danas da obustavlja dalje pregovore sa pokretom Mi – Snaga naroda profesora Branimira Nestorovića o mogućoj predizbornoj saradnji, nakon što su, kako tvrdi, pojedini funkcioneri tog pokreta pokušali da privole poslanike… »

Vesti dana »