Povezane vesti

Ivan Marinković raskrinkao Aneli i Anđelu: „Obe su me izdale, sve im se vratilo!“

Ivan Marinković raskrinkao Aneli i Anđelu: „Obe su me izdale, sve im se vratilo!“

Svet & Skandal pre 35 minuta
Nakon napustanja rijalitija, Ivan Marinković nema lepo mišljenje o bivšim cimerkama i ističe da se u spoljnom svetu potpuno razočarao u njih. Pred početak emisije, bivši rijaliti učesnik Ivan Marinković otvoreno je progovorio o Aneli Ahmić i Anđeli… »
"Aneli me je izdala" Ivan Marinković urnisao bivšu drugaricu, a onda raspalio po Anđeli Đuričić: Žrtvica...

"Aneli me je izdala" Ivan Marinković urnisao bivšu drugaricu, a onda raspalio po Anđeli Đuričić: Žrtvica...

Kurir pre 4 sati
Ivan Marinković nakon izlaska iz Elite 9, nema lepo mišljenje o svojim cimerkama iz rijalitija. On je kako i sam kaže, nakon što se vratio u spoljni svet shvatio kakva je Aneli Ahmić, što ga je razočaralo. Sinoć je pred početak emsiije "Narod pita", gde… »
"Čuo sam se sa Marijom Kulić, a saznao sam sve o Anđeli i Caru" Ivan Marinković opleo po Staniji i Kristijanu: "Treba da bude…

"Čuo sam se sa Marijom Kulić, a saznao sam sve o Anđeli i Caru" Ivan Marinković opleo po Staniji i Kristijanu: "Treba da bude…

Blic pre 14 sati
Kao najveće razočaranje izdvojio je Aneli Ahmić i Staniju, navodeći da su ga izdale. Još nije odlučio da li će učestvovati u narednoj sezoni, a posebno je kritikovao Anđelu Đuričić i Staniju. Rijaliti učesnik Ivan Marinković pojavio se večeras u… »

Vesti dana »