Povezane vesti

Potresna ispovest pacijenta koji se bori sa rakom pluća: "Mislio sam da je kraj"

Potresna ispovest pacijenta koji se bori sa rakom pluća: "Mislio sam da je kraj"

B92 pre 8 sati
Svetski dan borbe protiv raka pluća obeležava se 1. avgusta, a pacijent Čedo Predragović otkrio je svoju ispovest teške borbe sa ovom podmuklom bolešću. "Kada sam čuo dijagnozu, prvo pitanje koje sam postavio bilo je koliko je ovo opasno po moj život… »
Iskustvo pacijenta koji se leči od raka pluća: Mislio sam da je to kraj, a danas živim normalnim životom

Iskustvo pacijenta koji se leči od raka pluća: Mislio sam da je to kraj, a danas živim normalnim životom

Nova pre 11 sati
Kada sam čuo dijagnozu, prvo pitanje koje sam postavio bilo je koliko je ovo opasno po moj život? Nisam znao šta me čeka, koliko će sve trajati i kako će moj organizam reagovati na terapiju. Bio je to težak trenutak, posebno kada imate porodicu, decu i… »
U susret Svetskom danu borbe protiv raka pluća: "Mislio sam da je kraj, a danas živim normalno"

U susret Svetskom danu borbe protiv raka pluća: "Mislio sam da je kraj, a danas živim normalno"

N1 Info pre 14 sati
U susret Svetskom danu borbe protiv raka pluća, iz Udruženja građana za borbu protiv raka pluća „Punim plućima“ izdvajaju iskustvo Čeda Predragovića iz Beograda koji je govorio o trenutku kada je slučajno saznao za bolest, strahu koji je usledio, ali i o… »
Iskustvo pacijenta koji se leči od raka pluća: "Mislio sam da je to kraj, a danas živim normalnim životom"

Iskustvo pacijenta koji se leči od raka pluća: "Mislio sam da je to kraj, a danas živim normalnim životom"

Euronews pre 16 sati
"Kada sam čuo dijagnozu, prvo pitanje koje sam postavio bilo je koliko je ovo opasno po moj život? Nisam znao šta me čeka, koliko će sve trajati i kako će moj organizam reagovati na terapiju. Bio je to težak trenutak, posebno kada imate porodicu, decu i… »
Ispovest pacijenta iz Beograda koji se leči od raka pluća: Mislio sam da je to kraj, ali danas živim normalno

Ispovest pacijenta iz Beograda koji se leči od raka pluća: Mislio sam da je to kraj, ali danas živim normalno

Telegraf pre 16 sati
"Mislio sam da je to kraj, a danas živim normalnim životom. Kada sam čuo dijagnozu, prvo pitanje koje sam postavio bilo je koliko je ovo opasno po moj život? Nisam znao šta me čeka, koliko će sve trajati i kako će moj organizam reagovati na terapiju. Bio… »
"Mislio sam da je to kraj, a danas prepešačim 10 kilometara bez problema": Priča Čede Predragovića kome je rak pluća otkriven…

"Mislio sam da je to kraj, a danas prepešačim 10 kilometara bez problema": Priča Čede Predragovića kome je rak pluća otkriven…

Blic pre 18 sati
Dijagnoza je Predragoviću promenila život, ali zahvaljujući savremenim terapijama, njegovo zdravstveno stanje se poboljšalo Udruženja pacijenata i lekari apeluju na jednak pristup savremenim terapijama za sve pacijente Kada sam čuo dijagnozu, prvo… »

Vesti dana »