Povezane vesti

Bivši ukrajinski ministar odbrane Fedorov: Smenjen sam jer sam pokušao da reformišem sistem vojnih nabavki! Naišao sam na…

Bivši ukrajinski ministar odbrane Fedorov: Smenjen sam jer sam pokušao da reformišem sistem vojnih nabavki! Naišao sam na…

Kurir pre 7 sati
Bivši ukrajinski ministar odbrane Mihailo Fedorov kaže da je smenjen jer je pokušao da reformiše sistem vojnih nabavki. U svojoj do sada najdirektnijoj izjavi o razlozima za smenu, Fedorov u intervjuu za najveći nezavisni medij u Ukrajini, Ukrajinsku… »
"Još u aprilu sam upozorio Zelenskog"

"Još u aprilu sam upozorio Zelenskog"

B92 pre 8 sati
Bivši ukrajinski ministar odbrane Mihailo Fedorov kaže da je smenjen jer je pokušao da reformiše sistem vojnih nabavki. U svojoj do sada najdirektnijoj izjavi o razlozima za smenu, Fedorov u intervjuu za najveći nezavisni medij u Ukrajini, Ukrajinsku… »
Bivši ukrajinski ministar odbrane kaže da je smenjen zbog otpora prema reformama

Bivši ukrajinski ministar odbrane kaže da je smenjen zbog otpora prema reformama

N1 Info pre 11 sati
Bivši ukrajinski ministar odbrane Mihailo Fedorov izjavio je da je njegova smena povezana sa otporom koji su njegove reforme u ministarstvu izazvale, posebno u oblasti nabavke oružja, ali negira da je napustio funkciju posle ličnog sukoba sa vojnom… »
Fedorov: Vrata za moj povratak u rukovodstvo Ukrajine nisu zatvorena

Fedorov: Vrata za moj povratak u rukovodstvo Ukrajine nisu zatvorena

Politika pre 16 sati
Bivši ministar odbrane Mihail Fedorov kaže da njegov odlazak nije bio posledica sukoba sa bivšim glavnokomandujućim Oružanih snaga Ukrajine Aleksandrom Sirskim. Bivši ministar odbrane Ukrajine Mihail Fedorov izjavio je da se i dalje nada povratku u… »
Progovorio Mihailo Fedorov, bivši ministar odbrane Ukrajine: Otkrio šta je bio glavni razlog za njegovu smenu

Progovorio Mihailo Fedorov, bivši ministar odbrane Ukrajine: Otkrio šta je bio glavni razlog za njegovu smenu

Telegraf pre 20 sati
Bivši ukrajinski ministar odbrane Mihailo Fedorov izjavio je u intervjuu objavljenom u sredu da su njegovi pokušaji da reformiše sistem vojne nabavke bili glavni razlog njegove smene ranije ovog meseca, tokom političkih i vojnih promena u vrhu vlasti… »

Vesti dana »