Povezane vesti

"Bitno da smo priznali Kosovo": Janičić optužio crnogorske vlasti zbog odobrenja za grb na UFC opremi

"Bitno da smo priznali Kosovo": Janičić optužio crnogorske vlasti zbog odobrenja za grb na UFC opremi

Euronews pre 11 sati
MMA borac Miloš Janičić izjavio je da već tri nedelje čeka odobrenje nadležnih institucija da na svojoj UFC opremi nosi grb Crne Gore, ocenivši da nije reč o slučajnom kašnjenju. Kako je naveo, UFC je na zahtev ambasade uputio zahtev po hitnom postupku… »
Miloš Janičić: "Crna Goro, moja draga, bitno da si priznala Kosovo"

Miloš Janičić: "Crna Goro, moja draga, bitno da si priznala Kosovo"

Mondo pre 11 sati
Crnogorski borac Miloš Janičić stigao je u Beograd gde će se takmičiti na UFC događaju, a pre početka takmičenja imao je poruku za Vladu Crne Gore. Prema njegovim rečima, na opremi neće nositi crnogorsku zastavu jer mu to nije odobreno do početka… »
"Bitno je da su legalizovali gej brakove, priznali Kosovo..." Janičić besan kao ris pred spektakl u Beogradu! Žestoko je…

"Bitno je da su legalizovali gej brakove, priznali Kosovo..." Janičić besan kao ris pred spektakl u Beogradu! Žestoko je…

Kurir pre 12 sati
Među njima je i Miloš Janičić, koji piše istoriju kao prvi Crnogorac u UFC oktaogonu. Ipak, umesto da u fokusu bude isključivo njegov sportski uspeh, Janičić se našao u centru pažnje zbog oštrih kritika na račun administracije u svojoj domovini. Naime… »
"Bitno je da smo priznali Kosovo i legalizovali gej brakove Crna Goro moja...“: Janičić se naljutio zbog ovoga

"Bitno je da smo priznali Kosovo i legalizovali gej brakove Crna Goro moja...“: Janičić se naljutio zbog ovoga

Telegraf pre 16 sati
Crnogorski UFC borac Miloš Janičić požalio se zbog administracije vlasti u svojoj zemlji da nisu uspeli da odvedu proces do kraja i omoguće mu da nosi crnogorski grm na ramenu, jer mu je potrebna dozvola za takav akt. Približava se UFC događaj u… »

Vesti dana »