Povezane vesti

"Rodiće mi Noleta": Marko izveo najveću rijaliti prevaru u Srbiji, pa pokazao novu devojku (foto)

"Rodiće mi Noleta": Marko izveo najveću rijaliti prevaru u Srbiji, pa pokazao novu devojku (foto)

Mondo pre 18 sati
Bivši rijaliti učesnik Marko Osmakčić ponovo je uspeo da skrene pažnju na sebe, ali ovoga puta zbog nove izabranice. On je na svom Instagram profilu objavio je fotografije nove izabranice koja je svojim atraktivnim izgledom i linijom zapalila društvene… »
Terao devojku na abortus, šamarao je, pa lažirao smrt: Rijaliti učesnik nakon skandala pokazao novu izabranicu

Terao devojku na abortus, šamarao je, pa lažirao smrt: Rijaliti učesnik nakon skandala pokazao novu izabranicu

Telegraf pre 20 sati
Bivši rijaliti učesnik Marko Osmakčić široj javnosti ostao poznat po jednom od najvećih skandala u istoriji rijaliti programa na ovim prostorima, kada je napustio šou nakon što je plasirana lažna informacija o smrti njegovog oca, kako bi ga porodica… »
Šamarao trudnu devojku i terao je da abortira! Sad pokazao novu devojku, ljubi atraktivnu plavušu: "Rodiće mi..." (foto)

Šamarao trudnu devojku i terao je da abortira! Sad pokazao novu devojku, ljubi atraktivnu plavušu: "Rodiće mi..." (foto)

Kurir pre 21 sat
Bivši rijaliti učesnik Marko Osmakčić ponovo je privukao pažnju javnosti, ali ovog puta zbog lepih vesti iz privatnog života. On je na svom Instagram profilu podelio fotografije nove izabranice, a atraktivna plavuša odmah je izazvala veliku pažnju… »
Napravio najveću prevaru u istoriji rijalitija, pa nestao. Marko pokazao novu devojku koja je prava bomba, posle starlete…

Napravio najveću prevaru u istoriji rijalitija, pa nestao. Marko pokazao novu devojku koja je prava bomba, posle starlete…

Blic pre 22 sata
Marko Osmakčić ponovo je u centru pažnje zbog nove devojke. Nekada je bio poznat po velikom skandalu u rijalitiju sa lažnom vešću o smrti oca. Bivši rijaliti učesnik Marko Osmakčić ponovo je uspeo da skrene sve reflektore na sebe, ali ovoga puta zbog… »

Vesti dana »