Povezane vesti
"Ljudi nisu videli moje muke, delila sam šakom i kapom, imam priznanice" Vera Matović otvorila dušu o ogromnom bogatstvu…
Blic pre 1 dan
Folk pevačica Vera Matović otvoreno je progovorila o tajni svog mladolikog izgleda i dugovečnog braka, ali se dotakla i tema o kojima javnost najviše bruji. Osvrnuvši se na svoju velelepnu vilu vrednu skoro četiri miliona evra, pevačica je istakla da… »
"Ljudi nisu videli moje muke..." Vera Matović otvorila dušu o ogromnom bogatstvu: "Mogla sam da imam još tri takve vile…
Kurir pre 1 dan
Folk pevačica Vera Matović pojavila se na dodeli priznanja "Zlatna jabuka" u Lajkovcu, gde je otvoreno govorila o tajni svog mladolikog izgleda, dugovečnog braka, ali i temama koje već neko vreme privlače pažnju javnosti. Osvrnula se i na svoju velelepnu… »
"Niko nije video moje muke": Vera Matović priznala da je rasipala bogatstvo - "Delila sam šakom i kapom"
Telegraf pre 24 sata
Folk pevačica Vera Matović otvoreno je progovorila o tajni svog mladolikog izgleda i dugovečnog braka, ali se dotakla i tema o kojima javnost najviše bruji. - Nema tajna mog izgleda, vodi se računa o svemu, ishrani i spavanju. Nikada nisam bila elegantno… »
Vesti dana »
(FOTO) Oko 60.000 ljudi iz Maroka upalo u špansku eksklavu Seutu, najmanje 57 poginulih
N1 Info pre 1 satjoš 139 povezanih
Poljska uručila protestnu notu Rusiji zbog rakete koja je pala na njenu teritoriju
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 34 povezane
Dunav na ulazu u Srbiju spušten na minus 136 centimetara, novi negativni rekord
RTV pre 11 satijoš 10 povezanih
Amerika ide ka katastrofi kao Španija?; Tramp šokirao izjavom: "SAD bi prošle gore"
B92 pre 4 satijoš 29 povezanih