Povezane vesti

ŠOK ISPOVEST Suzane Jovanović: Baba Vanga otkrila kako će Saša Popović znati da sam JA PRAVA, a evo šta se dešava sa IMOVINOM!…

ŠOK ISPOVEST Suzane Jovanović: Baba Vanga otkrila kako će Saša Popović znati da sam JA PRAVA, a evo šta se dešava sa IMOVINOM!…

Svet & Skandal pre 1 dan
U svojoj prvoj velikoj ispovesti nakon smrti supruga Saše Popovića, pevačica Suzana Jovanović otvorila je dušu i podelila nepoznate detalje o njihovom zajedničkom životu, ljubavi, karijeri, ali i proročanstvu koje je godinama pratilo osnivača „Granda“… »
Svi mislili da je baba Vanga pogrešila sudbinu Saše Popovića: Suzana otkrila šta je tačno videla u proročanstvu

Svi mislili da je baba Vanga pogrešila sudbinu Saše Popovića: Suzana otkrila šta je tačno videla u proročanstvu

Mondo pre 1 dan
U svojoj prvoj velikoj ispovesti nakon smrti supruga Saše Popovića, Suzana Jovanović otvorila je dušu i otkrila nepoznate detalje o svom životu, ljubavi, karijeri, ali i čuvenoj priči oko proročanstva Baba Vange koje je pratilo njenog pokojnog supruga… »
"Videla mu je smrt, al..." Suzana otkrila šta je zaista Baba Vanga prorekla Popoviću, otkrila mu je trik kako će znati koja je…

"Videla mu je smrt, al..." Suzana otkrila šta je zaista Baba Vanga prorekla Popoviću, otkrila mu je trik kako će znati koja je…

Kurir pre 2 dana
U svojoj prvoj velikoj ispovesti nakon smrti supruga Saše Popovića, Suzana Jovanović otvorila je dušu i podelila nepoznate detalje o njihovom životu, ljubavi, karijeri, ali i - proročanstvu koje je, kako tvrdi, godinama pratilo Popovića. U razgovoru za… »

Vesti dana »