Povezane vesti
Pevačica rasturila brak fudbaleru, pa se obratila njegovoj ženi: "Ko me povredi plačući ide kući"
Mondo pre 1 dan
Karijera pevačice Alke Vuice (65) možda traje decenijama, ali je ona još jednom pokazala i zašto je godinama unazad i na listi najatraktivnijih dama na javnoj sceni. Podsetimo, ona je nedavno postala baka, a mnogi komentarišu da nikada bolje nije… »
"Ko me povredi, plačući ide kući" Pevačica rasturila brak fudbaleru, pa se obratila njegovoj ženi: Sada u 65. godini živi…
Blic pre 1 dan
Poznata je po tome što ne prašta izdaju i često se odmah verbalno osveti onima koji je povrede. Alka smatra da je važno brinuti o sebi kako bi se zadržala mladolikost i otvoreno govori o estetskim zahvatima. Pevačica Alka Vuica (65), na sceni je… »
"Ko izgubi mene, izgubi duplo" Pevačica rasturila brak fudbaleru, pa se obratila njegovoj ženi: Obe smo volele istog muškarca…
Kurir pre 1 dan
Alka Vuica jedna je od najfatalnijih pevačica bivše Jugoslavije. Alkin ljubavni život je oduvek intrigirao javnost, a bila je u vezi sa nekoliko poznatih muškaraca. Iz braka sa slikarom Vukom Veličkovićem ima sina Ariana. Međutim, o njenoj aferi sa… »
Vesti dana »
Dejna Vajt oduševljen Beogradom: UFC se vraća u Srbiju, Medić na putu ka statusu velike zvezde!
Hot sport pre 3 minutajoš 83 povezane
(Mape) "Peći će vas lice!" Spremite se, stiže mega-toplotni talas, naš meteorolog otkrio: Centar vatrene kupole tačno iznad ovog dela Srbije
Blic pre 43 minutajoš 36 povezanih
Završeno obeležavanje 21 meseca od pada nadstrešnice u Novom Sadu i pogibije 16 ljudi
Insajder pre 33 minutajoš 21 povezana