Povezane vesti
Pevačica rasturila brak fudbaleru, pa se obratila njegovoj ženi: "Ko me povredi plačući ide kući"
Mondo pre 22 dana
Karijera pevačice Alke Vuice (65) možda traje decenijama, ali je ona još jednom pokazala i zašto je godinama unazad i na listi najatraktivnijih dama na javnoj sceni. Podsetimo, ona je nedavno postala baka, a mnogi komentarišu da nikada bolje nije… »
"Ko me povredi, plačući ide kući" Pevačica rasturila brak fudbaleru, pa se obratila njegovoj ženi: Sada u 65. godini živi…
Blic pre 22 dana
Poznata je po tome što ne prašta izdaju i često se odmah verbalno osveti onima koji je povrede. Alka smatra da je važno brinuti o sebi kako bi se zadržala mladolikost i otvoreno govori o estetskim zahvatima. Pevačica Alka Vuica (65), na sceni je… »
"Ko izgubi mene, izgubi duplo" Pevačica rasturila brak fudbaleru, pa se obratila njegovoj ženi: Obe smo volele istog muškarca…
Kurir pre 22 dana
Alka Vuica jedna je od najfatalnijih pevačica bivše Jugoslavije. Alkin ljubavni život je oduvek intrigirao javnost, a bila je u vezi sa nekoliko poznatih muškaraca. Iz braka sa slikarom Vukom Veličkovićem ima sina Ariana. Međutim, o njenoj aferi sa… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Nastavak teške borbe i dolazak međunarodnih helikoptera
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 84 povezane
Vremenska prognoza i meteoalarmi: Sunčano i toplo vreme uz kraće osveženje na severu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane
„SNS kadar“: Ko je Aleksandar Mitrović, predsednik opštine Ivanjica, koji je izviždan na otvaranju režimske Nušićijade?
Danas pre 4 satijoš 6 povezanih
Zubairu i Sek prave najviše problema! Saša Ilić otkrio: Takvo ponašanje neće biti tolerisano, u Lučanima teško gostovanje
Dnevnik pre 2 satajoš 27 povezanih