Povezane vesti
Goca Božinovska PREKINULA EMISIJU ZBOG ĆERKE! Jelena Vučković otkrila ŠOK DETALJE o majci: „Othranila me JE KRAVA!“
Svet & Skandal pre 17 sati
Pevačica Jelena Vučković, ćerka muzičkih zvezda Goce Božinovske i Rada Vučkovića, ponovo je privukla veliku pažnju javnosti iskrenim ispovestima o svom detinjstvu, ali i privatnom životu koji iznova puni medijske stupce. Gostujući u emisiji, Jelena se… »
"Rekla je da ju je dojila komšinica, a ja ostala bez mleka": Goca se oglasila nakon strašne ispovesti ćerke
Mondo pre 21 sat
Goca Božinovska našla se u centru skandala nakon što je njena najstarija ćerka Jelena Vučković iznela potresne detalje svog detinjstva. Ona je kroz suze rekla da su je i otac i majka ostavili i izgradili nove porodice, dok je nju odgajala baka, a sada se… »
"Šta je mislila pod tim?" Ćerka Goce Božinovske pričala o teškom detinjstvu, majka joj javno postavila pitanje
Telegraf pre 22 sata
Jelena Vučković pre nekoliko godina zapalila je javnost kada je otkrila da je imala tgeško detinjstvo. Tom prilikom otkrila je i da je majka, Goca Božinovska nije dojila, pa joj je pevačica sada javno postavila pitanje. Naime, gostujući u emsiji… »
"Rekla je da ju je dojila komšinica, a ja sam ostala bez mleka" Goca Božinovska odgovorila na optužbe ćerke Jelene: "Ostavila…
Blic pre 22 sata
Jelena je govorila o osećaju odbačenosti i nedostatku roditeljske zaštite i ljubavi tokom detinjstva. Podelila je savet deci koja doživljavaju traume da potraže pomoć i poveravaju se osobama od poverenja. Goca Božinovska našla se u centru skandala nakon… »
"Zanima me šta je mislila pod tim?" Ćerka pevačice javno pričala o lošem detinjstvu, a sad joj majka pred kamerama postavila…
Kurir pre 23 sata
Jelena Vučković jednom prilikom gostujući u jednoj emisiji progovorila je o svom detinjstvu, gde je otkrila da joj je bilo teško , a javnost je njene reči prepričavala mesecima. S obzirom da su njeni roditelji javne ličnosti, Goca Božinovska i Rade… »
Vesti dana »
Prvog dana avgusta sunčano i veoma toplo, temperature do 39 stepeni: Toplotni talas se nastavlja i iduće nedelje - uz pojačanje intenziteta
N1 Info pre 35 minutajoš 6 povezanih
Od danas jeftiniji lekovi u Srbiji: Doplate manje i do 40 odsto, evo ko će najviše uštedeti
Mondo pre 15 minutajoš 3 povezane
Građani u Nišu protestovali i blokirali Humsku ulicu zbog železničke obilaznice
Medijska kutija pre 2 satajoš 1 povezana
Srbija ključa na 40 stepeni: RHMZ izdao najteže upozorenje, prete i nestanci struje, ovi dani će biti najkritičniji
Mondo pre 10 minutajoš 1 povezana