Povezane vesti
Goca Božinovska PREKINULA EMISIJU ZBOG ĆERKE! Jelena Vučković otkrila ŠOK DETALJE o majci: „Othranila me JE KRAVA!“
Svet & Skandal 31.07.2026
Pevačica Jelena Vučković, ćerka muzičkih zvezda Goce Božinovske i Rada Vučkovića, ponovo je privukla veliku pažnju javnosti iskrenim ispovestima o svom detinjstvu, ali i privatnom životu koji iznova puni medijske stupce. Gostujući u emisiji, Jelena se… »
"Rekla je da ju je dojila komšinica, a ja ostala bez mleka": Goca se oglasila nakon strašne ispovesti ćerke
Mondo 31.07.2026
Goca Božinovska našla se u centru skandala nakon što je njena najstarija ćerka Jelena Vučković iznela potresne detalje svog detinjstva. Ona je kroz suze rekla da su je i otac i majka ostavili i izgradili nove porodice, dok je nju odgajala baka, a sada se… »
"Šta je mislila pod tim?" Ćerka Goce Božinovske pričala o teškom detinjstvu, majka joj javno postavila pitanje
Telegraf 31.07.2026
Jelena Vučković pre nekoliko godina zapalila je javnost kada je otkrila da je imala tgeško detinjstvo. Tom prilikom otkrila je i da je majka, Goca Božinovska nije dojila, pa joj je pevačica sada javno postavila pitanje. Naime, gostujući u emsiji… »
"Rekla je da ju je dojila komšinica, a ja sam ostala bez mleka" Goca Božinovska odgovorila na optužbe ćerke Jelene: "Ostavila…
Blic 31.07.2026
Jelena je govorila o osećaju odbačenosti i nedostatku roditeljske zaštite i ljubavi tokom detinjstva. Podelila je savet deci koja doživljavaju traume da potraže pomoć i poveravaju se osobama od poverenja. Goca Božinovska našla se u centru skandala nakon… »
"Zanima me šta je mislila pod tim?" Ćerka pevačice javno pričala o lošem detinjstvu, a sad joj majka pred kamerama postavila…
Kurir 31.07.2026
Jelena Vučković jednom prilikom gostujući u jednoj emisiji progovorila je o svom detinjstvu, gde je otkrila da joj je bilo teško , a javnost je njene reči prepričavala mesecima. S obzirom da su njeni roditelji javne ličnosti, Goca Božinovska i Rade… »
Vesti dana »
Studentska lista predstavlja postizborni plan u Beogradu i centralnoj Srbiji
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 13 povezanih
Tri članice Glavnog odbora SRCE iz Leskovca napustile stranačke funkcije
Jugmedia pre 6 satijoš 29 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Američke snage omogućile da kroz Ormuz prođe preko milijardu barela nafte; Masovne demonstracije u Teheranu
RTV pre 2 satajoš 18 povezanih
Dejvis kup: Kecmanović doneo prvu pobedu teniserima Srbije protiv Litvanije
Dnevnik pre 13 minutajoš 26 povezanih