Povezane vesti
"Nikolija i ja dolazimo iz disfunkcionalnih porodica": Relja prvi put spomenuo decu i probleme iz prošlosti
Mondo pre 19 sati
Odnos Relje Popovića i Nikolije Jovanović neprestano intrigira javnost i privlači ogromnu pažnju, ali oni svoju vezu vešto kriju od svih i ljubomorno je čuvaju samo za sebe. Uprkos ranim pričama i glasinama koje kruže, par je fokusiran da svoj odnos… »
"Nikolija i ja dolazimo iz disfunkcionalnih porodica" Relja Popović prvi put o ćerkama i braku: "Imamo misiju"
Blic pre 21 sat
Relja Popović i Nikolija Jovanović imaju dve ćerke, Reu i Hanu, ali ih retko pokazuju u javnosti. Relja je naglasio da mu je važnije vaspitanje ćerki i njihove vrednosti od profesionalnog uspeha i novca. Relja Popović i Nikolija Jovanović ponosni su… »
"Nikolija i ja dolazimo iz disfunkcionalnih porodica": Relja Popović progovorio o ćerkama - "Imamo misiju"
Telegraf pre 20 sati
Relja Popović i Nikolija Jovanović uživaju u skladnom braku u kom su dobili dve ćerkice, Reu i Hanu, koje ne vole da eksponiraju u javnosti. Njih dvoje uživaju u ljubavi, a uprkos negativnim komentarima sa kojima se nekada susreću, ne dozvoljavaju da… »
Vesti dana »
Od danas drastično jeftiniji lekovi u Srbiji: Stupile na snagu nove mere - ovo je tačan spisak medikamenata i novih cena u apotekama! Evo koliko novca štedite
Kurir pre 0 minutajoš 3 povezane
Novi protest zbog železničke obilaznice u Nišu: Pruga blokira Humsku ulicu i 20.000 ljudi
Danas pre 11 satijoš 1 povezana
Srbija ključa na 40 stepeni: RHMZ izdao najteže upozorenje, prete i nestanci struje, ovi dani će biti najkritičniji
Mondo pre 10 minutajoš 1 povezana