Povezane vesti

Anćeloti se oprostio od Barezija: „Uvek ćeš biti moj kapiten“

Anćeloti se oprostio od Barezija: „Uvek ćeš biti moj kapiten“

Sport klub pre 3 sata
Selektor reprezentacije Brazila Karlo Anćeloti oprostio se od svog nekadašnjeg saigrača i jednog od najvećih defanzivaca u istoriji fudbala, Franka Barezija, koji je preminuo u 66. godini. Vest o smrti legendarnog kapitena Milana potvrdio je u petak… »
Srceparajuć oproštaj Maldinija od Barezija: "Bio si najbolji sa kojim sam ikada igrao"

Srceparajuć oproštaj Maldinija od Barezija: "Bio si najbolji sa kojim sam ikada igrao"

B92 pre 8 sati
Paolo Maldini emotivno se oprostio od legendarnog Franka Barezija, koji je preminuo u 66. godini. Nekadašnji kapiten Milana i reprezentacije Italije bio je Maldinijev saigrač i jedan od njegovih najvećih uzora tokom karijere. "Ćao, Franko. Danas se… »
Legende se opraštaju od Barezija: "Kako ćemo bez našeg kapitena?" - Bio je najbolji, klasa za sebe, lider i zaštitnik mladih…

Legende se opraštaju od Barezija: "Kako ćemo bez našeg kapitena?" - Bio je najbolji, klasa za sebe, lider i zaštitnik mladih…

Večernje novosti pre 9 sati
ODLAZAK Franka Barezija sa životne scene rastužio je ceo fudbalski svet, a naročito Italiju. Credit: Bildbyrån / Bildbyran Photo Agency / Profimedia Legendarni fudbaler Milana i osvajač Svetskog prvenstva sa Italijom Franko Barezi preminuo je u 66… »
"Kako ćemo bez našeg kapitena?": Maldini se emotivnom porukom oprostio od Barezija, reagovala i UEFA

"Kako ćemo bez našeg kapitena?": Maldini se emotivnom porukom oprostio od Barezija, reagovala i UEFA

Nova pre 10 sati
Fudbalski svet oprašta se od Franka Barezija, legendarnog kapitena Milana i reprezentacije Italije, koji je preminuo u 66. godini. Među prvima se od njega oprostio njegov dugogodišnji saigrač Paolo Maldini, emotivnom porukom posvećenom jednom od najvećih… »

Vesti dana »