Povezane vesti
"Otac mi više ne treba": Vanbračni sin srpskog pevača samo jednom govorio o njemu, evo šta mu se zgadilo
Mondo pre 1 dan
Nakon dugogodišnje pravne borbe u kojoj je Mirjana Antonović na sudu uspela da dokaže da je pevač Miroslav Ilić biološki otac njenog sina Devina, oglasio se i sam Devin Antonović. On je tada u emotivnom izlaganju progovorio o razočaranju u oca, mučnom… »
"Otac mi više ne treba" Vanbračni sin Miroslava Ilića o njemu je govorio samo jednom: "Toliko je toga promašio u životu"
Blic pre 1 dan
Nakon što je sud potvrdio da je Miroslav Ilić Devinov otac, Devin je izrazio razočaranje u svog oca i sudski proces. Istakao je da je osetio tugu i bes, posebno zbog toga kroz šta je njegova majka prošla zbog loših zakona. Nakon dugogodišnje pravne borbe… »
"Gadi mi se..." Oglasio se vanbračni sin Miroslava Ilića i progovorio o ocu: Kad činiš zlo drugome, desetostruko ti se vraća…
Kurir pre 1 dan
Nakon dugogodišnje pravne borbe u kojoj je Mirjana Antonović na sudu uspela da dokaže da je pevač Miroslav Ilić biološki otac njenog sina Devina, oglasio se i sam Devin Antonović. On je tada u emotivnom izlaganju progovorio o razočaranju u oca, mučnom… »
Vesti dana »
Pred nama još jedan vreo letnji dan, temperature i do 39 stepeni
N1 Info pre 31 minutajoš 12 povezanih
Danas je Sveti Ilija – zašto se jede med i šta su vatrene kočije
Glas Šumadije pre 31 minutajoš 10 povezanih
SNS Kragujevac: Zahvaljujući policiji uznemirujući događaj nije prerastao u tragediju
Glas Šumadije pre 16 minutajoš 2 povezane
Dašić nakon događaja u centru Kragujevca: Stavovi se brane rečima, a ne oružjem
iKragujevac pre 16 minutajoš 2 povezane