Povezane vesti
„Po nalogu BIA“: Direktorka Akcije za ljudska prava Crne Gore zadržana na aerodromu u Beogradu
Vreme 31.07.2026
Izvršna direktorka Akcije za ljudska prava Crne Gore Tea Gorjanc Prelević objavila je da je ponovo zadržana na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, po nalogu Bezbednosno-informativne agencije. „Danas sam ponovo bez obrazloženja zadržana na aerodromu u… »
Direktorka Akcije za ljudska prava Crne Gore zadržana na aerodromu u Beogradu, kaže - "po nalogu BIA"
N1 Info 31.07.2026
Izvršna direktorka Akcije za ljudska prava Crne Gore Tea Gorjanc Prelević objavila je da je ponovo zadržana na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, po nalogu Bezbednosno-informativne agencije. "Danas sam ponovo bez obrazloženja zadržana na aerodromu u… »
Izvršna direktorka Akcije za ljudska prava Crne Gore zadržana na aerodromu "Nikola Tesla": "Naređenje poslala BIA"
Nova 31.07.2026
Izvršna direktorka Akcije za ljudska prava Crne Gore Tea Gorjanac Prelević objavila je da je danas ponovo zadržana na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, po nalogu Bezbednosno-informativne agencije. "Danas sam ponovo bez obrazloženja zadržana na… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do kraja nedelje, od ponedeljka osveženje i kiša
Naslovi.ai pre 1 satjoš 48 povezanih
„Čuvari Ustava“ stižu i u Lazarevac: Studenti krenuli biciklima kroz Srbiju
Pravo u centar pre 5 satijoš 38 povezanih
Kanada pozdravlja predlog o pridruženom članstvu u EU, Tramp preti carinama
Naslovi.ai pre 3 satajoš 60 povezanih
Usvojen zakon o sankcijama Rusiji i Iranu u američkom Kongresu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 26 povezanih