Povezane vesti
„Po nalogu BIA“: Direktorka Akcije za ljudska prava Crne Gore zadržana na aerodromu u Beogradu
Vreme pre 14 sati
Izvršna direktorka Akcije za ljudska prava Crne Gore Tea Gorjanc Prelević objavila je da je ponovo zadržana na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, po nalogu Bezbednosno-informativne agencije. „Danas sam ponovo bez obrazloženja zadržana na aerodromu u… »
Direktorka Akcije za ljudska prava Crne Gore zadržana na aerodromu u Beogradu, kaže - "po nalogu BIA"
N1 Info pre 20 sati
Izvršna direktorka Akcije za ljudska prava Crne Gore Tea Gorjanc Prelević objavila je da je ponovo zadržana na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, po nalogu Bezbednosno-informativne agencije. "Danas sam ponovo bez obrazloženja zadržana na aerodromu u… »
Izvršna direktorka Akcije za ljudska prava Crne Gore zadržana na aerodromu "Nikola Tesla": "Naređenje poslala BIA"
Nova pre 21 sat
Izvršna direktorka Akcije za ljudska prava Crne Gore Tea Gorjanac Prelević objavila je da je danas ponovo zadržana na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, po nalogu Bezbednosno-informativne agencije. "Danas sam ponovo bez obrazloženja zadržana na… »
Vesti dana »
Zelenski uputio hitan apel: Kijevu pod hitno potrebne nove patriot rakete
NIN pre 2 satajoš 30 povezanih
RHMZ: Očekuje nas dug toplotni talas, rizik po zdravlje, ali i opasnost za poljoprivredu, infrastrukturu i energetski sistem
Danas pre 2 satajoš 22 povezane
Broj poginulih migranata u španskoj enklavi u Maroku 67, desetine hiljada se vratile
Beta pre 43 minutajoš 20 povezanih