Povezane vesti
„Po nalogu BIA“: Direktorka Akcije za ljudska prava Crne Gore zadržana na aerodromu u Beogradu
Vreme pre 21 dana
Izvršna direktorka Akcije za ljudska prava Crne Gore Tea Gorjanc Prelević objavila je da je ponovo zadržana na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, po nalogu Bezbednosno-informativne agencije. „Danas sam ponovo bez obrazloženja zadržana na aerodromu u… »
Direktorka Akcije za ljudska prava Crne Gore zadržana na aerodromu u Beogradu, kaže - "po nalogu BIA"
N1 Info pre 22 dana
Izvršna direktorka Akcije za ljudska prava Crne Gore Tea Gorjanc Prelević objavila je da je ponovo zadržana na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, po nalogu Bezbednosno-informativne agencije. "Danas sam ponovo bez obrazloženja zadržana na aerodromu u… »
Izvršna direktorka Akcije za ljudska prava Crne Gore zadržana na aerodromu "Nikola Tesla": "Naređenje poslala BIA"
Nova pre 22 dana
Izvršna direktorka Akcije za ljudska prava Crne Gore Tea Gorjanac Prelević objavila je da je danas ponovo zadržana na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, po nalogu Bezbednosno-informativne agencije. "Danas sam ponovo bez obrazloženja zadržana na… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Nastavak teške borbe i dolazak međunarodnih helikoptera
Naslovi.ai pre 1 satjoš 95 povezanih
Vremenska prognoza i meteoalarmi: Sunčano i toplo vreme uz kraće osveženje na severu
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 37 povezanih
Protest na otvaranju Nušićijade, izviždan predsednik Opštine Ivanjica, Selaković odustao od govora
Serbian News Media pre 6 satijoš 6 povezanih
Karni: Kanada od 8. septembra uvodi uzvratne carine na američku robu
Politika pre 21 minutajoš 24 povezane
Partizanu je vreme za kompletnu rekonstrukciju: Saša Ilić zna šta ga čeka posle Hetafea
Mondo pre 1 satjoš 31 povezana