Povezane vesti
"Golubović mi je slao intimne snimke": Jezive tvrdnje Kristijanove drugarice, pretio da će joj polomiti vilicu
Mondo 31.07.2026
Nakon što se u javnosti povela priča o intimnim snimcima i izjavama Kristijana Golubovića, oglasila se Jordanka Denčić, koja je iznela svoju stranu priče i negirala da ima bilo kakve veze sa njihovim objavljivanjem iako bivši robijaš tvrdi suprotno… »
"Istina je da mi je slao intimne snimke pa pretio da će mi polomiti vilicu" Oglasila se Jordana i udarila na Kristijana: Ko…
Kurir 31.07.2026
Nakon što se u javnosti povela priča o intimnim snimcima i izjavama Kristijana Golubovića, oglasila se Jordanka Denčić, koja je iznela svoju stranu priče i negirala da ima bilo kakve veze sa njihovim objavljivanjem iako bivši robijaš tvrdi suprotno… »
Vesti dana »
Urušavanje gradilišta u Ulici Vojvode Vlahovića: Automobil upao u rupu, stanari evakuisani
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 29 povezanih
Odlaže se početak suđenja za „Nadstrešnicu“: Branioci Vesića, Dimoski i Tanasković podneli zahtev Vrhovnom sudu
N1 Info pre 7 satijoš 5 povezanih
Milivojević podneo molbu Vučiću i Gašiću: Traži postavljanje spomen-ploče poginulom sinu u fabrici u Lučanima
Euronews pre 6 satijoš 13 povezanih
Iranski predsednik u UN: Teheran se neće predati u ratu sa SAD, ali veruje u diplomatiju
Beta pre 2 satajoš 23 povezane