Povezane vesti

Teodora Delić na pragu da šutne Bebicu! Priznala: Nismo više tako stabilni, sada su mi bitni karijera i porodica

Teodora Delić na pragu da šutne Bebicu! Priznala: Nismo više tako stabilni, sada su mi bitni karijera i porodica

Kurir pre 17 sati
Superfinalistkinja "Elite 9" Teodora Delić odgovarala je na Instagram pitanja, a najveći broj se ticao njenog odnosa sa doskorašnjim verenikom Nenadom Macanovićem Bebicom, sa kojim je ostala u vezi, međutim kraj im je sve izvesniji. Da li si napokon… »
"Odselila se iz Koteža": Rastali se Teodora i Bebica, njeni roditelji pretili da će ga strpati u zatvor

"Odselila se iz Koteža": Rastali se Teodora i Bebica, njeni roditelji pretili da će ga strpati u zatvor

Mondo pre 19 sati
Teodora Delić je pokupila stvari i otišla iz Koteža gde je živela s Macanovićem, a sada se oglasio i Bebica, kako bi razjasnio sve nedoumice. - Da, pričali smo o svemu. Znam da su joj prioriteti te stvari, nije sve kao što je bilo. Mislim, nismo non-stop… »
Teodora Delić ostavila Bebicu, a sada se on oglasio: Nenad Macanović otkrio detalje raskida

Teodora Delić ostavila Bebicu, a sada se on oglasio: Nenad Macanović otkrio detalje raskida

Telegraf pre 21 sat
Nakon izlaska iz "Elite 9", Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica stavili su tačku na svoj odnos. Ona je pokupila stvari i otišla iz Koteža, a sada se oglasio i Bebica, kako bi razjasnio sve nedoumice. - Da, pričali smo o svemu. Znam da su joj… »
Oglasio se Bebica, nakon što se Teodora odselila iz Koteža: "Ne živi više pored moje porodice", otkrio i da li će ljubavi dati…

Oglasio se Bebica, nakon što se Teodora odselila iz Koteža: "Ne živi više pored moje porodice", otkrio i da li će ljubavi dati…

Blic pre 23 sata
Teodora Delić je nakon izlaska iz 'Elite' izjavila da njena veza sa Bebicom nije stabilna kao ranije. Nenad Macanović Bebica je potvrdio da su oboje sada fokusirani na svoje prioritete i obaveze i da više nisu stalno zajedno. Nakon što je Teodora Delić… »

Vesti dana »