Povezane vesti
Milanče Radosavljević o koncertima: Bez starca nema udarca „KO ZNA KOJU BIH OŽENIO, DA SAM OVO DOŽIVEO SA 20 GODINA“
Svet & Skandal pre 20 sati
Prva 3 koncerta rasprodati su u rekordnoj brzini , dok je za četvrti ostalo svega stotinak karata, a Milanče će sa 4 koncerata na Tašmajdanu oboriti sve rekorde svojih kolega koji su održali svoje koncerte na istom mestu. Milanče Radosavljević fenomen je… »
"Ni rođeni sin nije verovao u mene - rekao je da ću imati penzionerski koncert": Milanče Radosavljević otvorio dušu - "Žena ne…
Nova pre 24 sata
Milanče Radosavljević je početkom jula održao veliki solistički koncert na stadionu Tašmajdan, gde je pred hiljadama ljudi izveo svoje najveće hitove, a uskoro ga očekuju još tri koncerta na istom mestu. Ogromno interesovanje publike dovelo je do toga da… »
"Ko zna koju bih oženio, da sam ovo doživeo sa 20 godina" Milanče Radosavljević o koncertima: Bez starca nema udarca
Kurir pre 1 dan
Milanče Radosavljević fenomen je današnjice jer u 82. godini života održava čak četiri koncerta na Tašmajdanu. Pevač je nedavno imao prvi koncert, a nakon njega odlučio je da održi još tri. Odluka njega i njegovog tima da zapeva čak četiri puta pod… »
Vesti dana »
U Somboru kao u rerni: U 16 časova 38 stepeni, proleće na Kopaoniku – samo 21 stepen
Dnevnik pre 14 minutajoš 35 povezanih
"Rekli su nam da ćemo dobiti smeštaj i vizu": Ko je obećavao migrantima kule i gradove u Evropi
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih
"Hitno nam isporučite presretače za Patriot" Ukrajina u problemu: Zelenski se nakon napada Rusije balističkim raketama obratio saveznicima
Blic pre 4 minutajoš 35 povezanih
Smiruje se u Kraljevu: Požar u Centru za reciklažu i otkup otpada stavljen pod kontrolu
Dnevnik pre 34 minutajoš 25 povezanih
UEFA udarila na Infantina: Evropa traži odgovore posle povlačenja plana o prodaji Svetskog prvenstva!
Hot sport pre 1 satjoš 38 povezanih