Povezane vesti
Tomislav Tomović progovorio o odlasku iz Zvezde: "Nisam imao dilemu, koliko god mi je bilo teško..."
Telegraf pre 15 sati
Crvena zvezda je prošle sezone imala čak četiri trenera, jer je sezonu počeo Janis Sferopulos, zatim ga je privremeno odmenio Tomislav Tomović, pre nego što je kormilo preuzeo Saša Obradović, a nakon njegovog odlaska sezonu je neslavno završio Milan… »
Tomović: Ponosan sam na ono što radi Crvena zvezda
Sport klub pre 18 sati
Srpski trener Tomislav Tomović osvrnuo se na period koji je proveo u Crvenoj zvezdi, istakavši da je poziv beogradskog kluba za njega predstavljao veliku čast i jedan od najvažnijih trenutaka u karijeri. Naglasio je da mu pritisak koji dolazi sa radom u… »
Tomislav Tomović ne zaboravlja Crvenu zvezdu: "Toliko sam ponosan na njih, razumem i navijače, ali..."
Telegraf pre 23 sata
Istupio je napred u Crvenoj zvezdi onda kada je bilo najteže prošle sezone. Nakon odlaska Janisa Sferopulosa sa mesta trenera, preuzeo je sve na sebe i poveo je crveno-bele do pobede u Turskoj protiv Fenerbahčea. Tomislav Tomović je sada u Rusiji, gde je… »
Vesti dana »
Rusija gađala Kijev raketama i dronovima, poginulo najmanje devet osoba
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih
Izbio požar u Centru za reciklažu i otkup otpada u Kraljevu, gore gume
Sputnik pre 27 minutajoš 18 povezanih
UEFA poslala brutalnu poruku Đaniju Infantinu! Predsednik FIFA na žestokom udaru posle kraha sramotnog plana: "Mutan, zakulisni, netransparentni dogovor..."
Kurir pre 27 minutajoš 26 povezanih
Kolone vozila na Preševu: Na izlazu iz Srbije čeka se i do tri sata
Rešetka pre 2 minutajoš 12 povezanih