Povezane vesti
"Čula sam njegove urlike", Jelena Dinčić tvrdi da su joj veterinari povredili psa - sada mora na operaciju
Telegraf pre 14 sati
Jelena Dinčić, supruga pevača Milana Dinčića Dinče, podelila je na Instagramu ogorčenje problemom koji je nastao nakon što je svog psa odvela u veterinarsku kliniku. Kako je objasnila u svojim objavama, psa je odvela u zdravstvenu ustanovu kako bi mu… »
"Čula sam urlike mog psa, a sad ide na operaciju" Žena našeg pevača doživela šok nakon posete veterinaru: "Izleteo mu je kuk…
Blic pre 15 sati
Jelena Dinčić je na Instagramu opisala traumatično iskustvo iz jedne veterinarske klinike nakon rutinskog pregleda svog psa. Njihov pas je posle intervencije, umesto izlečenja, zadobio ozbiljnu povredu kuka i sada mora na operaciju. Jelena Dinčić… »
"Izleteo mu je kuk, mora operacija" Dinčina žena očajna - Tvri da je dovela zdravog psa kod veterinara, a onda: Čula sam…
Kurir pre 18 sati
Vidno razočarana, Jelena Dinčić, inače supruga pevača Milana Dinčića, podelila je svoje iskustvo sa veterinarom nakon što se zabrinula sa svog psa kog je, kako kaže, dovela u kliniku potpuno zdravog. Jelena Dinčić se oglasila na svom Instagram nalogu i… »
Vesti dana »
Zelenski upozorava: Ukrajina je upravo ostala bez raketa za sistem Patriot! Oboren je samo jedan ruski projektil!
Kurir pre 43 minutajoš 30 povezanih
Požar u Centru za reciklažu i otkup otpada u Kraljevu: Zapalila se sedišta automobila
Danas pre 38 minutajoš 21 povezana
Broj poginulih migranata u španskoj enklavi u Maroku 67, desetine hiljada se vratile
Beta pre 44 minutajoš 20 povezanih