Povezane vesti

Dunav presušio i izbacio "opela": Auto ukraden pre 13 godina otkriven zbog niskog vodostaja, evo šta je u njemu bilo

Dunav presušio i izbacio "opela": Auto ukraden pre 13 godina otkriven zbog niskog vodostaja, evo šta je u njemu bilo

Mondo pre 16 sati
Trinaest godina nakon što je ukradena, "opel korsa" penzionera Imrea Paštora nedavno je pronađena na dnu Dunava kod mađarskog mesta Sob, kada su je vatrogasci usled niskog vodostaja izvukli na obalu, a sumnja se da su je lopovi gurnuli u reku kako bi je… »
(Foto) "Zaplakao sam kada su mi javili" Šok na Dunavu posle 13 godina: Isplivao ukradeni automobil zbog niskog vodostaja…

(Foto) "Zaplakao sam kada su mi javili" Šok na Dunavu posle 13 godina: Isplivao ukradeni automobil zbog niskog vodostaja…

Blic pre 18 sati
Nedavno su zbog niskog vodostaja Dunava pronađeni ostaci automobila u reci, koju su izvukli vatrogasci i predali policiji U olupini je pronađena i Imreova torba sa novčanikom, a nekoliko desetina riba je moralo biti uklonjeno iz automobila Trinaest… »
Dunav otkrio automobil ukraden pre 13 godina: Vlasnik se rasplakao kada je pronađen njegov "Opel Corsa"

Dunav otkrio automobil ukraden pre 13 godina: Vlasnik se rasplakao kada je pronađen njegov "Opel Corsa"

Telegraf pre 19 sati
Video: Za 40 godina ovo nisam video! Dunav kod Bele Stene gotovo ISPARIO: Umesto vode zatekli smo... Danas penzionisani muškarac jedne večeri mirno je parkirao svoj automobil "Opel Corsa" ispred kuće u mestu Sob, u Mađarskoj, ali ga sledećeg jutra više… »

Vesti dana »