Povezane vesti

"Bojana sam puno volela": Karleuša posle 20 godina otvorila dušu o razvodu od Karića, ovo je najviše zabolelo

"Bojana sam puno volela": Karleuša posle 20 godina otvorila dušu o razvodu od Karića, ovo je najviše zabolelo

Mondo pre 11 sati
Jelena Karleuša i Bojan Karić zakleli su se na večnu ljubav pred Bogom u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru 23. septembra 2004. godine, ali njihov brak nije dugo potrajao. Već u martu 2005. godine odlučili su da stave tačku na svoju zajednicu. Skoro dve… »
Jelena Karleuša OTVORILA DUŠU O BRAKU SA BOJANOM KARIĆEM: „Bogoljub me je SPASIO!“

Jelena Karleuša OTVORILA DUŠU O BRAKU SA BOJANOM KARIĆEM: „Bogoljub me je SPASIO!“

Svet & Skandal pre 11 sati
Pop diva Jelena Karleuša i Bojan Karić zakleli su se na večnu ljubav 23. septembra 2004. godine u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru. Ipak, njihov brak nije dugo potrajao – već u martu 2005. godine odlučili su da stave tačku na svoju zajednicu. Skoro dve… »
"Bojana sam puno volela..." Jelena Karleuša posle 20 godina otkrila detalje razvoda: "Mnogo me je bolelo što nije demantovao"

"Bojana sam puno volela..." Jelena Karleuša posle 20 godina otkrila detalje razvoda: "Mnogo me je bolelo što nije demantovao"

Kurir pre 11 sati
Pop diva Jelena Karleuša i Bojan Karić zakleli su se na večnu ljubav pred Bogom u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru 23. septembra 2004. godine, ali njihov brak nije dugo potrajao. Već u martu 2005. godine odlučili su da stave tačku na svoju zajednicu… »

Vesti dana »