Povezane vesti

Oglasio se posle drame sa Vildozom: Miljenik Delija imao samo jednu poruku – „Zvezda će mi zauvek ostati u srcu!“

Oglasio se posle drame sa Vildozom: Miljenik Delija imao samo jednu poruku – „Zvezda će mi zauvek ostati u srcu!“

Hot sport pre 6 sati
Popularni Đenka ne zaboravlja crveno-bele! Legendarni bek Čarls Dženkins poručio je da i dalje prati sve što se dešava u Crvenoj zvezdi, istakavši da će mu beogradski klub zauvek ostati u srcu. Amerikanac je tokom gostovanja na mini-kampu Chipoverseas… »
Dženkins ne zaboravlja Zvezdu: Crveno-beli će mi zauvek ostati u srcu!

Dženkins ne zaboravlja Zvezdu: Crveno-beli će mi zauvek ostati u srcu!

Večernje novosti pre 10 sati
AMERIČKI košarkaš Čarls Dženkins je miljenik navijača Crvene zvezde i još jednom je pokazao da ne zaboravlja crveno-bele i Srbiju. FOTO: A.K./ATAImages On je tokom gostovanja na mini-kampu "Chipoverseas" istakao da je i dalje u kontaktu sa ljudima iz… »
Miljenik "delija" ne zaboravlja Zvezdu

Miljenik "delija" ne zaboravlja Zvezdu

B92 pre 10 sati
Iako je od njegovog odlaska sa Malog Kalemegdana prošlo nekoliko godina, veza Čarlsa Dženkinsa i Crvene zvezde ostala je jednako snažna. Nekadašnji ljubimac navijača poručio je da i danas pomno prati sve što se dešava u klubu i da emocije nisu izbledele… »
Amerikanac postao Srbin, Delije ga obožavaju, posle mnogo godina se setio Zvezde: "Vezan sam za Srbiju"

Amerikanac postao Srbin, Delije ga obožavaju, posle mnogo godina se setio Zvezde: "Vezan sam za Srbiju"

Telegraf pre 13 sati
Mnogo stranaca prodefiluje Beogradom, budu statistička greška ili samo puki prolaznici našim najboljim klubovima... Međutim, neki postanu simbol tima, miljenici navijača i ljudi koji se vrlo rado vraćaju u Srbiju. Jedan od njih je Čarls Dženkins, koji je… »
Dženkins i ljubav prema Zvezdi: Lazićeva poruka dobila na težini

Dženkins i ljubav prema Zvezdi: Lazićeva poruka dobila na težini

Sport klub pre 14 sati
Ljubav Čarlsa Dženkinsa prema Crvenoj zvezdi ne jenjava ni godinama nakon odlaska sa Malog Kalemegdana. Američki bek još jednom je istakao koliko mu klub znači, poručivši da prati sva dešavanja u redovima crveno-belih i da će mu Zvezda zauvek ostati u… »

Vesti dana »