Повезане вести

Огласио се после драме са Вилдозом: Миљеник Делија имао само једну поруку – „Звезда ће ми заувек остати у срцу!“

Огласио се после драме са Вилдозом: Миљеник Делија имао само једну поруку – „Звезда ће ми заувек остати у срцу!“

Хот спорт пре 20 дана
Популарни Ђенка не заборавља црвено-беле! Легендарни бек Чарлс Џенкинс поручио је да и даље прати све што се дешава у Црвеној звезди, истакавши да ће му београдски клуб заувек остати у срцу. Американац је током гостовања на… »
Џенкинс не заборавља Звезду: Црвено-бели ће ми заувек остати у срцу!

Џенкинс не заборавља Звезду: Црвено-бели ће ми заувек остати у срцу!

Вечерње новости пре 20 дана
АМЕРИЧКИ кошаркаш Чарлс Џенкинс је миљеник навијача Црвене звезде и још једном је показао да не заборавља црвено-беле и Србију. ФОТО: А.К./АТАИмагес Он је током гостовања на мини-кампу "Цхиповерсеас" истакао да је и даље у… »
Миљеник "делија" не заборавља Звезду

Миљеник "делија" не заборавља Звезду

Б92 пре 20 дана
Иако је од његовог одласка са Малог Калемегдана прошло неколико година, веза Чарлса Џенкинса и Црвене звезде остала је једнако снажна. Некадашњи љубимац навијача поручио је да и данас помно прати све што се дешава у клубу и… »
Американац постао Србин, Делије га обожавају, после много година се сетио Звезде: "Везан сам за Србију"

Американац постао Србин, Делије га обожавају, после много година се сетио Звезде: "Везан сам за Србију"

Телеграф пре 21 дана
Много странаца продефилује Београдом, буду статистичка грешка или само пуки пролазници нашим најбољим клубовима... Међутим, неки постану симбол тима, миљеници навијача и људи који се врло радо враћају у Србију. Један од њих… »
Џенкинс и љубав према Звезди: Лазићева порука добила на тежини

Џенкинс и љубав према Звезди: Лазићева порука добила на тежини

Спорт клуб пре 21 дана
Љубав Чарлса Џенкинса према Црвеној звезди не јењава ни годинама након одласка са Малог Калемегдана. Амерички бек још једном је истакао колико му клуб значи, поручивши да прати сва дешавања у редовима црвено-белих и да ће му… »

Вести дана »