Повезане вести
"Легнем на бетон и кажем Тањи и Дарку да умирем": Наша певачица пролазила кроз пакао на врхунцу популарности
Мондо пре 9 сати
У јеку највеће популарности, када је требало да ужива у плодовима вредног рада, певачица Славица Ћуктерашводила је тешку борбу са анксиозним поремећајем и нападима панике. Живот је терао мак на конац, а певачица је и сама… »
Легла на бетон и мислила да умире: Певачица се годинама борила с проблемима па признала истину: Није излазила из куће, плашила…
Курир пре 11 сати
У јеку највеће популарности, када је требало да ужива у плодовима вредног рада, певачица Славица Ћуктераш водила је тешку борбу са анксиозним поремећајем и нападима панике. Живот је терао мак на конац, а певачица је и сама… »
"Легла сам на бетон, мислила сам да умирем": Славица Ћуктераш годинама се борила са паничним нападима - овако је то превазишла…
Нова пре 11 сати
Певачица Славица Ћуктераш прошла је кроз веома тежак период када се борила са анксиозним поремећајем и нападима панике. Све је почело у јеку њене највеће популарности након "Звезда Гранда", а Славица Ћуктераш је и сама једном… »
„Легла сам на бетон, мислила сам да умирем“: Певачица насред улице доживела крах: Две године није изашла из куће
Телеграф пре 13 сати
Певачица Славица Ћуктераш прошла је кроз веома тежак период када се борила са анксиозним поремећајем и нападима панике. Све је почело у јеку њене највеће популарности након "Звезда Гранда", а Славица Ћуктераш је и сама једном… »
"Легла сам на бетон, мислила сам да умирем" Певачица је доживела психички крах: "Две године нисам ишла у продавницу"
Блиц пре 14 сати
Први озбиљан напад панике доживела је у Лас Вегасу, што је описала речима: "Срце се стеже, не чујем ништа, трнем... Легнем на бетон, а ја умирем". Изоловала се од света и две године није улазила ни у продавнице, суочавајући се… »
Вести дана »
Урош Медић: "Видовдан је наша друга химна, доносим појас кући у Србију"
Мондо пре 5 сатијош 87 повезаних
Језива порука пронађена поред тела брата и сестре на Новом Београду: Мушкарац је заклао, па пресудио себи
Мондо пре 6 сатијош 24 повезане
Локализован пожар у Центру за рециклажу и откуп отпада у Краљеву
Глас Шумадије пре 10 сатијош 32 повезане
И вечерњом комеморативном шетњом и полагањем цвећа обележен 21 месец од погибије 16 људи под надстрешницом
НовиСад.цом пре 7 сатијош 21 повезана
(ВИДЕО) Код мушкарца у Крагујевцу пронађена секира, пиштољ, нож и други предмети: Одређено му задржавање
Н1 Инфо пре 5 сатијош 16 повезаних