Повезане вести
"Легнем на бетон и кажем Тањи и Дарку да умирем": Наша певачица пролазила кроз пакао на врхунцу популарности
Мондо пре 22 дана
У јеку највеће популарности, када је требало да ужива у плодовима вредног рада, певачица Славица Ћуктерашводила је тешку борбу са анксиозним поремећајем и нападима панике. Живот је терао мак на конац, а певачица је и сама… »
Легла на бетон и мислила да умире: Певачица се годинама борила с проблемима па признала истину: Није излазила из куће, плашила…
Курир пре 22 дана
У јеку највеће популарности, када је требало да ужива у плодовима вредног рада, певачица Славица Ћуктераш водила је тешку борбу са анксиозним поремећајем и нападима панике. Живот је терао мак на конац, а певачица је и сама… »
"Легла сам на бетон, мислила сам да умирем": Славица Ћуктераш годинама се борила са паничним нападима - овако је то превазишла…
Нова пре 22 дана
Певачица Славица Ћуктераш прошла је кроз веома тежак период када се борила са анксиозним поремећајем и нападима панике. Све је почело у јеку њене највеће популарности након "Звезда Гранда", а Славица Ћуктераш је и сама једном… »
„Легла сам на бетон, мислила сам да умирем“: Певачица насред улице доживела крах: Две године није изашла из куће
Телеграф пре 22 дана
Певачица Славица Ћуктераш прошла је кроз веома тежак период када се борила са анксиозним поремећајем и нападима панике. Све је почело у јеку њене највеће популарности након "Звезда Гранда", а Славица Ћуктераш је и сама једном… »
"Легла сам на бетон, мислила сам да умирем" Певачица је доживела психички крах: "Две године нисам ишла у продавницу"
Блиц пре 22 дана
Први озбиљан напад панике доживела је у Лас Вегасу, што је описала речима: "Срце се стеже, не чујем ништа, трнем... Легнем на бетон, а ја умирем". Изоловала се од света и две године није улазила ни у продавнице, суочавајући се… »
Вести дана »
Трамп прогласио Ормуски мореуз територијом САД, шеф Мосада тајно са сиријским министром
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
"Звер" на небу изнад Србије: Дачић објавио моћне кадрове, оволико тона воде је Иљушин сручио на пламен!
Телеграф пре 1 данјош 40 повезаних
РХМЗ издао упозорење: Високе температуре и екстремни услови за ширење пожара
Недељник пре 1 данјош 55 повезаних