Povezane vesti
Kako gledanje zalaska sunca utiče na vaše zdravlje
Radio 021 pre 21 dana
Ljudi izlaske i zalaske sunca vide kao događaje koji zaokružuju dan. Evo šta doza zlatnog sata čini za naše pamćenje, san i raspoloženje. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. EPA Uoči mog venčanja, roditelji, budući muž i ja smo gledali prelep… »
Južne vesti pre 21 dana
EPA Uoči mog venčanja, roditelji, budući muž i ja smo gledali prelep, nezaboravan zalazak sunca sa terase kuće u Kejp Kodu, Masačusets. Kejp Kod je poznat po svetlosti „zlatnog sata“. Na poluostrvu gotovo u potpunosti okruženom vodom, vlaga rasipa… »
Danas pre 21 dana
Uoči mog venčanja, roditelji, budući muž i ja smo gledali prelep, nezaboravan zalazak sunca sa terase kuće u Kejp Kodu, Masačusets. Kejp Kod je poznat po svetlosti „zlatnog sata“. Na poluostrvu gotovo u potpunosti okruženom vodom, vlaga rasipa svetlost… »
BBC News pre 21 dana
Ljudi izlaske i zalaske sunca vide kao događaje koji zaokružuju dan. Evo šta doza zlatnog sata čini za naše pamćenje, san i raspoloženje. Uoči mog venčanja, roditelji, budući muž i ja smo gledali prelep, nezaboravan zalazak sunca sa terase kuće u Kejp… »
Vesti dana »
Vremeplov: Umro Ivan Sarić, prvi čovek iz Srbije koji je poleteo avionom
RTV pre 5 satijoš 1 povezana
Zašto stručnjaci savetuju da se nosi rezerva od 50 evra u novčaniku - mnogi ne znaju ovo pravilo
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Pakleni talas sve do kraja avgusta: Živa ide i do 35 stepeni, ovim delovima Srbije prete pljuskovi
Mondo pre 38 minutajoš 2 povezane