Povezane vesti
"Ona vam je rekla da sam ja..." Oglasio se Kasper i podelio kućni snimak Mine Kostić: Neumorna je... (video)
Kurir 01.08.2026
Nakon teškog životnog perioda kada je boravila u bolnici "Laza Lazarević", pevačica Mina Kostić u poslednje vreme dane najčešće provodi sa svojim izabranikom Manetom Ćuruvijom Kasperom. Ona sada radi na novim pesmama, a Kasper joj u tome i te kako… »
"Moj ponos!" Ovako Mina Kostić provodi dane nakon izlaska iz bolnice, Kasper podelio emotivne snimke
Telegraf 01.08.2026
Nakon teškog životnog perioda i boravka na klinici "Laza Lazarević", pevačica Mina Kostić polako se vraća muzici i svakodnevnim obavezama, a najveću podršku pruža joj emotivni partner Mane Ćuruvija, poznatiji kao Kasper. Kasper se oglasio na Instagramu… »
Ovako provodi dane Mina Kostić nakon boravka u bolnici: Kasper podelio dirljive privatne snimke i uputio joj snažne reči: "Moj…
Blic 01.08.2026
Njen emotivni partner Mane Ćuruvija (Kasper) javno joj je izrazio podršku dirljivim porukama na Instagramu. Kasper i Mina zajedno rade na pripremi njenog novog albuma sa trinaest novih pesama koje je on napisao. Pevačica Mina Kostić nakon teškog životnog… »
Vesti dana »
Studenti sutra predaju potpise za listu, organizuju marš podrške od Rektorata
Glas Šumadije pre 3 satajoš 48 povezanih
Opozicione albanske stranke osporavaju ustavnost vlade privremenih institucija u Prištini
Euronews pre 1 satjoš 25 povezanih
Vladica Ilić: Analiza VJT o zvučnom topu bez pečata i potpisa, puna kontradiktornosti
N1 Info pre 1 satjoš 68 povezanih