Povezane vesti

"Ona vam je rekla da sam ja..." Oglasio se Kasper i podelio kućni snimak Mine Kostić: Neumorna je... (video)

"Ona vam je rekla da sam ja..." Oglasio se Kasper i podelio kućni snimak Mine Kostić: Neumorna je... (video)

Kurir pre 15 sati
Nakon teškog životnog perioda kada je boravila u bolnici "Laza Lazarević", pevačica Mina Kostić u poslednje vreme dane najčešće provodi sa svojim izabranikom Manetom Ćuruvijom Kasperom. Ona sada radi na novim pesmama, a Kasper joj u tome i te kako… »
"Moj ponos!" Ovako Mina Kostić provodi dane nakon izlaska iz bolnice, Kasper podelio emotivne snimke

"Moj ponos!" Ovako Mina Kostić provodi dane nakon izlaska iz bolnice, Kasper podelio emotivne snimke

Telegraf pre 15 sati
Nakon teškog životnog perioda i boravka na klinici "Laza Lazarević", pevačica Mina Kostić polako se vraća muzici i svakodnevnim obavezama, a najveću podršku pruža joj emotivni partner Mane Ćuruvija, poznatiji kao Kasper. Kasper se oglasio na Instagramu… »
Ovako provodi dane Mina Kostić nakon boravka u bolnici: Kasper podelio dirljive privatne snimke i uputio joj snažne reči: "Moj…

Ovako provodi dane Mina Kostić nakon boravka u bolnici: Kasper podelio dirljive privatne snimke i uputio joj snažne reči: "Moj…

Blic pre 16 sati
Njen emotivni partner Mane Ćuruvija (Kasper) javno joj je izrazio podršku dirljivim porukama na Instagramu. Kasper i Mina zajedno rade na pripremi njenog novog albuma sa trinaest novih pesama koje je on napisao. Pevačica Mina Kostić nakon teškog životnog… »

Vesti dana »