Povezane vesti
"Ona vam je rekla da sam ja..." Oglasio se Kasper i podelio kućni snimak Mine Kostić: Neumorna je... (video)
Kurir pre 15 sati
Nakon teškog životnog perioda kada je boravila u bolnici "Laza Lazarević", pevačica Mina Kostić u poslednje vreme dane najčešće provodi sa svojim izabranikom Manetom Ćuruvijom Kasperom. Ona sada radi na novim pesmama, a Kasper joj u tome i te kako… »
"Moj ponos!" Ovako Mina Kostić provodi dane nakon izlaska iz bolnice, Kasper podelio emotivne snimke
Telegraf pre 15 sati
Nakon teškog životnog perioda i boravka na klinici "Laza Lazarević", pevačica Mina Kostić polako se vraća muzici i svakodnevnim obavezama, a najveću podršku pruža joj emotivni partner Mane Ćuruvija, poznatiji kao Kasper. Kasper se oglasio na Instagramu… »
Ovako provodi dane Mina Kostić nakon boravka u bolnici: Kasper podelio dirljive privatne snimke i uputio joj snažne reči: "Moj…
Blic pre 16 sati
Njen emotivni partner Mane Ćuruvija (Kasper) javno joj je izrazio podršku dirljivim porukama na Instagramu. Kasper i Mina zajedno rade na pripremi njenog novog albuma sa trinaest novih pesama koje je on napisao. Pevačica Mina Kostić nakon teškog životnog… »
Vesti dana »
Pred Novosađanima još jedan vreo dan - sledeće nedelje više dana do 40 stepeni
Radio 021 pre 56 minutajoš 12 povezanih
Zašto se Sveti Ilija naziva Gromovnikom: Priča o jednom od najvećih starozavetnih proroka
Danas pre 1 satjoš 10 povezanih
SNS Kragujevac: Zahvaljujući policiji uznemirujući događaj nije prerastao u tragediju
Glas Šumadije pre 16 minutajoš 2 povezane