Povezane vesti
"Kad je ubijen, napravila sam najveću žurku u Zemunu": Stravična ispovest Kačavende o životu sa mafijom
Mondo pre 10 sati
Milena Kačavenda je otkrila sve detalje maltretiranja, pretnji i batina koje je doživela. Zbog jasnog stava i hrabrosti da kaže "ne" preživela je jezivo nasilje. Milena je pričala o Zemunu i dešavanjima koja su obeležila vreme devedesetih. - Vladu Budalu… »
KADA SU GA UBILI PRAVILA SAM ŻURKU! Milena Kačavenda: Tukao me je. Imala sam potres mozga, hematome…
Svet & Skandal pre 9 sati
Zbog jasnog stava, lepote i hrabrosti da kaže „ne“ opasnim momcima iz beogradskog podzemlja, Milena Kačavenda preživela je jezivo nasilje koje je jedva ostala živa. Nekadašnja manekenka i javna ličnost otkrila je u ispovesti sve detalje maltretiranja… »
"Udarali su me heklerom u glavu" Stravična ispovest Kačavende o životu sa mafijom: Kad je ubijen napravila sam najveću žurku u…
Kurir pre 15 sati
Milena Kačavenda jednom prilikom govorila je o odrastanju u Beogradu devedesetih godina i prisetila se stravičnih problema koje je imala u Zemunu. Zbog jasnog stava, lepote i hrabrosti da kaže "ne" preživela je i jezivo nasilje koje je jedva preživela… »
Vesti dana »
Tragedija na Bežanijskoj kosi: Sumnja se da je muškarac usmrtio sestru, pa izvršio samoubistvo
IndeksOnline pre 8 satijoš 24 povezane
Lokalizovan požar u Centru za reciklažu i otkup otpada u Kraljevu
Glas Šumadije pre 9 satijoš 32 povezane
I večernjom komemorativnom šetnjom i polaganjem cveća obeležen 21 mesec od pogibije 16 ljudi pod nadstrešnicom
NoviSad.com pre 6 satijoš 21 povezana