Povezane vesti
NAJGORE JE KAD ŽENA IMA JEDNOG MUŠKARCA! Zlata Petrović: Sa Pejom sam spavala prvo veče pa smo se venčali!
Svet & Skandal pre 21 dana
Pevačica Zlata Petrović progovorila je o ljubavi, udvaranju i neobaveznim odnosima, te otvoreno priznala da po pitanju emotivnih relacija ima izuzetno široka shvatanja. O svom burnom i turbulentnom ljubavnom životu Zlata Petrović je uvek govorila bez… »
"To što sam starija ne znači da sam za bacanje" Zlata Petrović o ljubavnom životu i muškarcima: Najgore je kad žena ima samo…
Kurir pre 22 dana
O svom turbulentom ljubavnom životu, Zlata Petrović je uvek otvoreno govorila,a nedavno je govorila o tome kako joj se udvaraju muškarci, ljubavnim kombinacijama za jedno veče, svojoj prošlosti koja i dalje intrigira javnost. Pevačica je nedavno otkrila… »
Vesti dana »
Tramp proglasio Ormuski moreuz teritorijom SAD, Iran pozvan u pakt iz Meke
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih
Uhapšen Željko Vujović! Policija uhvatila pomahnitalog muškarca koji je džipom namerno gazio ljude na konjičkim trkama (video)
Blic pre 35 minutajoš 23 povezane
Još jedno sportsko veče: Evo gde i kad gledati mečeve Srbije, Zvezdu, Partizan...
Nova pre 10 minutajoš 35 povezanih
Mađarska ponovo pokrenula reaktor nuklearke Pakš: Elektrana uskoro radi punom snagom
Nova pre 2 satajoš 15 povezanih