Povezane vesti
"Stavila mi je nož u krevet": Vesna De Vinča zbog ljubomore zamalo da "pogleda smrt u oči"
Mondo pre 20 sati
Vesna de Vinča, novinarka i vlasnica organizacija "Mis Ju", je otvoreno govorila o nesvakidašnjoj i neprijatnoj situaciji kada je pronašla nož u svom krevetu. Naime, kako je ispričala, ljubomorna devojka Vesninog prijatelja joj je taj nož ostavila, ali… »
"Leteo je nož, htela je da me povredi", Vesna de Vinča ispričala kako je preživela jezivu situaciju
Telegraf pre 22 sata
Novinarka i vlasnica organizacije "Mis Srbije" Vesna de Vinča otkrila je detalje neprijatnog incidenta koji je, kako tvrdi, doživela zbog ljubomore jedne žene. Vesna je ispričala da se sve dogodilo tokom odmora, kada je partnerka njenog bliskog… »
"Stavila mi je nož u krevet, želela je da se nabodem" Vesna de Vinča preživela jezivu scenu, otkrila sve detalje: "Uspela sam…
Blic pre 24 sata
O događaju nije odmah obavestila prijatelja kako ga ne bi zabrinula, ali sada smatra da je to bila greška. Otkrila je detalje o svom prvom braku sa Milanom Langom, koji je bio stariji 20 godina i u kojem se nije osećala slobodno. Novinarka i vlasnica… »
"Stavila mi je nož u krevet, želela da se nabodem", Vesna De Vinča zbog ljubomore zamalo da pogleda smrt u oči! Ispričala šok…
Kurir pre 1 dan
Vesna de Vinča, novinarka i vlasnica organizacija "Mis Ju", je otvoreno govorila o nesvakidašnjoj i neprijatnoj situaciji kada je pronašla nož u svom krevetu. Naime, kako je ispričala, ljubomorna devojka Vesninog prijatelja joj je taj nož ostavila, ali… »
Vesti dana »
Vučić: Zločin na Petrovačkoj cesti ne smemo zaboraviti; Za pomoć Srbima u RS i BiH do sada uloženo 142 miliona evra, nastavićemo da pomažemo
RTV pre 9 minutajoš 31 povezana
Đuro Macut apeluje: Racionalno trošiti struju, sutra hitna sednica Štaba za vanredne situacije
Beta pre 2 satajoš 50 povezanih
Rasim Ljajić obrazložio ostavku: „Ne mogu da se posvetim stranci“
Nedeljnik pre 4 satijoš 27 povezanih
Srbija pod uticajem snažnog toplotnog talasa i visokih temperatura
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 74 povezane
Tramp odložio napade na Iran, Teheran negira dogovor, nove žrtve u Gaze
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 40 povezanih