Povezane vesti
Anabela progovorila o Kiji Kockar nakon toliko vremena: Bez dlake na jeziku, otkrila i detalje iz svog braka
Mondo pre 4 sati
Anabela Atijas leto provodi radno, ali i pored svih obaveza, pevačica pronalazi vreme za sebe kada se iz svega isključi i utone u "svoj svet", kako je i sama priznala. - Brzo ja to nekako nađem, napravim neki reset i nađem za sebe vreme, makar to bilo… »
"Ne zanima me šta misli Kija Kockar" Anabela bez dlake na jeziku o pobednici Zadruge, spomenula raskol u porodici i muža…
Blic pre 8 sati
U odnosu sa suprugom Andrejom prošli su kroz mnoge izazove, ali su opstali kao tim i to je najponosnija stvar za nju. Ističe da joj je porodica najveća podrška, stalno je u kontaktu sa ćerkama i unukama, a prošle probleme je ostavila iza sebe. Anabela… »
Anabela o Kiji Kockar posle toliko godina: Pevačica bez dlake na jeziku, otkrila i u kakvom je sad odnosu s Andrejem, svašta…
Kurir pre 7 sati
Anabela Atijas ovog leta radi, ali i pored svih obaveza, pevačica pronalazi vreme za sebe kada se iz svega isključi i utone u "svoj svet", kako je i sama priznala. - Brzo ja to nekako nađem, napravim neki reset i nađem za sebe vreme, makar to bilo, ono… »
Vesti dana »
UFC se vraća u Beograd, prvi čovek otkrio planove: Objavio i koliko ljudi je gledalo spektakl
Nova pre 2 satajoš 87 povezanih
Veliki požar na kući u centru Čačka: Gori krovna konstrukcija, vatrogasne ekipe na licu mesta (FOTO)
RINA pre 5 satijoš 32 povezane
Tela u lokvi krvi, sveska i šest jezivih reči "Blic" otkriva: U stanu brata i sestre na Bežaniji nađena ova poruka: Ubio je mačetom, pa sebi prerezao vrat (foto, video)
Blic pre 4 satijoš 24 povezane
U 16h najtoplije u Somboru - 38 stepeni, najsvežije na Kopaoniku - 21 stepen
Insajder pre 9 satijoš 36 povezanih
I večernjom komemorativnom šetnjom i polaganjem cveća obeležen 21 mesec od pogibije 16 ljudi pod nadstrešnicom
NoviSad.com pre 4 satijoš 21 povezana