Povezane vesti

Anabela progovorila o Kiji Kockar nakon toliko vremena: Bez dlake na jeziku, otkrila i detalje iz svog braka

Anabela progovorila o Kiji Kockar nakon toliko vremena: Bez dlake na jeziku, otkrila i detalje iz svog braka

Mondo pre 4 sati
Anabela Atijas leto provodi radno, ali i pored svih obaveza, pevačica pronalazi vreme za sebe kada se iz svega isključi i utone u "svoj svet", kako je i sama priznala. - Brzo ja to nekako nađem, napravim neki reset i nađem za sebe vreme, makar to bilo… »
"Ne zanima me šta misli Kija Kockar" Anabela bez dlake na jeziku o pobednici Zadruge, spomenula raskol u porodici i muža…

"Ne zanima me šta misli Kija Kockar" Anabela bez dlake na jeziku o pobednici Zadruge, spomenula raskol u porodici i muža…

Blic pre 8 sati
U odnosu sa suprugom Andrejom prošli su kroz mnoge izazove, ali su opstali kao tim i to je najponosnija stvar za nju. Ističe da joj je porodica najveća podrška, stalno je u kontaktu sa ćerkama i unukama, a prošle probleme je ostavila iza sebe. Anabela… »
Anabela o Kiji Kockar posle toliko godina: Pevačica bez dlake na jeziku, otkrila i u kakvom je sad odnosu s Andrejem, svašta…

Anabela o Kiji Kockar posle toliko godina: Pevačica bez dlake na jeziku, otkrila i u kakvom je sad odnosu s Andrejem, svašta…

Kurir pre 7 sati
Anabela Atijas ovog leta radi, ali i pored svih obaveza, pevačica pronalazi vreme za sebe kada se iz svega isključi i utone u "svoj svet", kako je i sama priznala. - Brzo ja to nekako nađem, napravim neki reset i nađem za sebe vreme, makar to bilo, ono… »

Vesti dana »