Povezane vesti

"Pozajmljivao je novac od prijatelja, samo da ja ne saznam": Indira Radić progovorila o porodičnoj tajni

"Pozajmljivao je novac od prijatelja, samo da ja ne saznam": Indira Radić progovorila o porodičnoj tajni

Mondo pre 1 sat
Folk zvezda Indira Radić decenijama uspeva da svoj privatni život sačuva daleko od očiju javnosti, posebno kada je reč o porodici. Zbog toga mnogi i ne znaju da pevačica sa dugogodišnjim partnerom ima naslednika Severina, o kome se retko govorilo u… »
"Pozajmljivao je novac od prijatelja, sve samo da ja ne saznam" Indira Radić otkrila porodičnu tajnu: "Rekao mi je da se ženi!"…

"Pozajmljivao je novac od prijatelja, sve samo da ja ne saznam" Indira Radić otkrila porodičnu tajnu: "Rekao mi je da se ženi!"…

Blic pre 1 sat
Severina je u detinjstvu pratila porodična drama kada ga je otac tajno odveo u Bosnu, ali ga je Indira sudski vratila. Severin se 2021. godine oženio Ruskinjom Elinom, a Indira je saznala za njihovu vezu tek nakon čestih tajnih putovanja sina u Moskvu… »
"Pozajmljivao je novac, a ja nisam znala": Indira Radić progovorila o dugovima svog sina

"Pozajmljivao je novac, a ja nisam znala": Indira Radić progovorila o dugovima svog sina

Telegraf pre 2 sata
Pevačica Indira Radić godinama uspeva da svoj privatni život sačuva daleko od očiju javnosti, posebno kada je reč o porodici, pa mnogi ne znaju da ima sina. Njegov otac i bivši suprug pevačice svojevremeno je, kako se navodi, bez njenog znanja odveo sina… »
"Pozajmljivao je novac od prijatelja da ja ne saznam", Indira Radić otkrila porodičnu tajnu: "Onda mi je rekao da se ženi!"

"Pozajmljivao je novac od prijatelja da ja ne saznam", Indira Radić otkrila porodičnu tajnu: "Onda mi je rekao da se ženi!"

Kurir pre 3 sata
Indira Radić godinama uspeva da svoj privatni život sačuva daleko od očiju javnosti, posebno kada je reč o porodici, pa mnogi ne znaju da ima sina. Pevačica sa dugogodišnjim partnerom ima naslednika Severina, o kome se retko govorilo u medijima. Njegov… »

Vesti dana »