Povezane vesti

Karaičić otvorio dušu: Toliko trauma sam preživeo zbog Partizana, nije uspeo ni Željko!

Karaičić otvorio dušu: Toliko trauma sam preživeo zbog Partizana, nije uspeo ni Željko!

Hot sport pre 21 dana
Srpski trener govorio je o povratku u Bugarsku, ambicioznom projektu Balkana i kratkoj, ali burnoj epizodi na klupi crno-belih. Bogdan Karaičić započinje novo poglavlje trenerske karijere u Bugarskoj, gde je preuzeo Balkan iz Botevgrada. Reč je o klubu… »
„Traume zbog Partizana! Kad ni Željko nije uspeo sa njima…“

„Traume zbog Partizana! Kad ni Željko nije uspeo sa njima…“

Sport klub pre 21 dana
Novi trener Balkana iz Botevgrada Bogdan Karaičić prisetio se perioda u Partizanu, gde je radio kao pomoćnik Željka Obradovića. Ostao je Užičanin u lepom sećanju navijačima crno-belih, pošto je nekadašnjeg prvaka Evrope vodio do titule šampiona Srbije… »
"Toliko trauma sam preživeo zbog Partizana": Karaičić nije štedeo reči o Partizanu i Zvezdi

"Toliko trauma sam preživeo zbog Partizana": Karaičić nije štedeo reči o Partizanu i Zvezdi

Mondo pre 21 dana
Bivši pomoćni trener Željka Obradovića Bogdan Karaičić govorio je o Partizanu, ulozi u klubu, situaciji iz minule sezone i činjenici da dva beogradska velikana naredne sezone vode dvojica Španaca. Karaičić, koji će u narednoj sezoni igrati u Evrokupu i… »
Karaičić otvorio dušu o Partizanu i Obradoviću: "Preživeo sam traume"

Karaičić otvorio dušu o Partizanu i Obradoviću: "Preživeo sam traume"

B92 pre 21 dana
Bogdan Karaičić spreman je za novi izazov u karijeri. Srpski stručnjak preuzeo je klupu bugarskog Balkana iz Botevgrada, ekipe koja će naredne sezone igrati u Evrokupu, a govorio je o novom projektu, ambicijama, ali i periodu provedenom u Partizanu… »
"Ja sam toliko trauma preživeo zbog Partizana..." Doneo je titulu crno-belima, otišao, pa otvorio dušu: Kako bih vam rekao…

"Ja sam toliko trauma preživeo zbog Partizana..." Doneo je titulu crno-belima, otišao, pa otvorio dušu: Kako bih vam rekao…

Kurir pre 21 dana
Bogdan Karaičić ostaće upisan u istoriju Partizana kao trener koji je doneo titulu šampiona Srbije. Bio je pomoćnik Željku Obradoviću, a zatim je legendarnog stručnjaka odmenio na sjajan način kada je vodio ekipu u plej-ofu Super lige Srbije. Tada je… »
Bivši trener crno-belih otišao u Bugarsku: "Ja sam zbog Partizana doživeo toliko trauma..."

Bivši trener crno-belih otišao u Bugarsku: "Ja sam zbog Partizana doživeo toliko trauma..."

Telegraf pre 21 dana
Trener koji je pretprošle sezone, posle jedanaest godina, doneo titulu prvaka Srbije Bogdan Karaičić, u predstojećoj kampanji vodiće ekipu Boteva iz bugarskog Botevgrada, novog člana Evrokupa. To je mnoge iznenadilo. Nakon otkaza u Arisu, Užičanin je… »

Vesti dana »