Povezane vesti

Kad umetnost izađe među ljude: Velika ružičasta instalacija na aerodromu u Beogradu

Kad umetnost izađe među ljude: Velika ružičasta instalacija na aerodromu u Beogradu

BBC News pre 1 sat
Skulptura 'Sunce ne bira koga greje', autorke Jelene Blečić, posle Zlatibora, krasi Aerodrom 'Nikola Tesla', gde svakodnevno prolazi hiljade putnika. Kada sletite na aerodrom u Beogradu i izađete iz terminala za dolaske, skoro je nemoguće da vam ispred… »

Danas pre 1 sat
Kada sletite na aerodrom u Beogradu i izađete iz terminala za dolaske, skoro je nemoguće da vam ispred promakne velika i razgranata umetnička instalacija. Upravo tako sam je i ja primetila po povratku sa odmora. Jarko ružičasta instalacija privlači… »

Južne vesti pre 1 sat
BBC Umetnička instalacija ‘Sunce ne bira koga greje’ Kada sletite na aerodrom u Beogradu i izađete iz terminala za dolaske, skoro je nemoguće da vam ispred promakne velika i razgranata umetnička instalacija. Upravo tako sam je i ja primetila po povratku… »

Radio 021 pre 1 sat
Skulptura 'Sunce ne bira koga greje', autorke Jelene Blečić, posle Zlatibora, krasi Aerodrom 'Nikola Tesla', gde svakodnevno prolazi hiljade putnika. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. BBC Umetnička instalacija 'Sunce ne bira koga greje' Kada… »

Vesti dana »