Povezane vesti
Kad umetnost izađe među ljude: Velika ružičasta instalacija na aerodromu u Beogradu
BBC News pre 1 sat
Skulptura 'Sunce ne bira koga greje', autorke Jelene Blečić, posle Zlatibora, krasi Aerodrom 'Nikola Tesla', gde svakodnevno prolazi hiljade putnika. Kada sletite na aerodrom u Beogradu i izađete iz terminala za dolaske, skoro je nemoguće da vam ispred… »
Kad umetnost izađe među ljude: Velika ružičasta instalacija na aerodromu u Beogradu
Danas pre 1 sat
Kada sletite na aerodrom u Beogradu i izađete iz terminala za dolaske, skoro je nemoguće da vam ispred promakne velika i razgranata umetnička instalacija. Upravo tako sam je i ja primetila po povratku sa odmora. Jarko ružičasta instalacija privlači… »
Južne vesti pre 1 sat
BBC Umetnička instalacija ‘Sunce ne bira koga greje’ Kada sletite na aerodrom u Beogradu i izađete iz terminala za dolaske, skoro je nemoguće da vam ispred promakne velika i razgranata umetnička instalacija. Upravo tako sam je i ja primetila po povratku… »
Radio 021 pre 1 sat
Skulptura 'Sunce ne bira koga greje', autorke Jelene Blečić, posle Zlatibora, krasi Aerodrom 'Nikola Tesla', gde svakodnevno prolazi hiljade putnika. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. BBC Umetnička instalacija 'Sunce ne bira koga greje' Kada… »
Vesti dana »
Poznati hrvatski meteorolog otkrio kad stiže zahlađenje: Izdržite do ovog datuma, vrućina će popustiti
Blic pre 1 satjoš 40 povezanih
Kako da uštedite struju tokom toplotnog talasa: Ovo su saveti evropskih i američkih stručnjaka
Nedeljnik pre 23 minutajoš 20 povezanih
Na Horgošu uhapšen osumnjičeni za ratni zločin na Kosovu 1999. godine
N1 Info pre 58 minutajoš 21 povezana