Povezane vesti
"Plašio sam se da prolazim pored njegove kuće": Komšije progovorile o burnoj prošlosti Mirka Šijana
Telegraf pre 21 dana
Iako je sin pevačice Goce Božinovske imao izuzetno burnu prošlost, nakon što se oženio potpuno se smirio i danas uživa u mirnom porodičnom životu sa suprugom Bojanom Rodić i njihovim sinovima. Komšije u Surčinu su otkrile da se Mirko Šijan danas ljubazno… »
"Bilo me je strah da prođem pored te kuće" Komšije iz Surčina otkrile istinu o Mirku Šijanu i Bojani Rodić: "Stalno je turirao…
Blic pre 22 dana
Oženio se Bojanom Rodić, sa kojom ima decu, i sada živi mirnim porodičnim životom i retko izlazi. Zahvaljujući podršci supruge, uključio se u profitabilan porodični biznis njenih roditelja i postao odgovorniji. Iako je sin pevačice Goce Božinovske imao… »
"Bio me je strah da prođem pored njega" Komšije o životu i ponašanju Mirka Šijana: Dok se zabavljao sa pevačicom...
Kurir pre 22 dana
Mirko Šijan danas užica u porodičnom životu sa suprugom Bojanom i sinovima. Sin Goce Božinovske imao je burnu prošlost, a nakon što se oženio potpuno se smirio. Komšije su jednom prilikom govorile o njegovom ponašanju i odnosu sa majkom. - Mnogo je on… »
Vesti dana »
RHMZ izdao upozorenje: Dunav, Sava i Tisa padaju ispod niskih plovidbenih nivoa
NIN pre 2 minutajoš 33 povezane
Jak vetar i gust dim otežavaju gašenje požara na Stolovima, u Deliblatskoj peščari stabilnije
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih
Siner prvi na ATP listi, Đoković peti; Kostovićeva najbolje plasirana srpska teniserka
RTV pre 42 minutajoš 25 povezanih
Skupština danas počinje raspravu o rebalansu budžeta i još 58 drugih tačaka dnevnog reda
Beta pre 12 minutajoš 13 povezanih
Vozači, spremite se za čekanja i izmene: Evo šta danas menja vaše putovanje kroz Srbiju
Telegraf pre 37 minutajoš 14 povezanih