Povezane vesti
Asmin zaurlao na MAJKU i VODITELJA zbog Maje: „Sram te bilo, PONIZIO SI MI MAJKU!“
Svet & Skandal pre 17 sati
U emisiji „Narod pita“, bivši rijaliti učesnik Asmin Durdžić progovorio je o svom odnosu sa Majom Marinković nakon završetka devete sezone „Elite“. Iako je tvrdio da u njihovoj vezi van kamera cvetaju ruže, situacija u studiju eskalirala je do usijanja… »
"Ja sam voditelj ove televizije i ima da me poštuješ": Skandal u emisiji, Darko Tanasijević pobesneo zbog Asmina
Mondo pre 21 sat
Asmin Durdžić govorio je o ljubavi sa Majom Marinković nakon Elite, a onda se u emisiju uključila njegova majka Mevlida Durdžić, te je nastao haos. Bivši učesnik devete sezone u "Narod pita" otkrio je kako izgleda ljubav sa Majom van kamera, a kada se… »
Orio se studio! Skandal u emisiji uživo: Asmin u klinču sa Darkom Tanasijevićem
Telegraf pre 20 sati
Asmin Durdžić govorio je o ljubavi sa Majom Marinković nakon Elite, a onda se u emisiju uključila njegova majka Mevlida Durdžić, te je nastao haos. Bivši učesnik devete sezone u "Narod pita" otkrio je kako izgleda ljubav sa Majom van kamera, a kada se… »
"Ja sam voditelj ove televizije i ima da me poštuješ" Skandal u emisiji uživo: Asmin u klinču sa Darkom Tanasijevićem: Sve se…
Kurir pre 22 sata
Vesti dana »
Počinje prijava za turističke vaučere: Penzioneri od danas mogu da konkurišu za 10.000 dinara za odmor u Srbiji
Ozon pre 28 minutajoš 10 povezanih
Peti dan toplotnog talasa: Danas do 40 stepeni, a narednih dana još toplije
Euronews pre 13 minutajoš 7 povezanih
Na današnji dan: Kolumbo isplovio ka Americi, prvi radio talasi na Balkanu, umro Solženjicin
Radio 021 pre 29 minutajoš 3 povezane
Mirna noć u Beogradu: Izveštaj Hitne pomoći - dve lakše saobraćajne nezgode, intervencije zbog niskog pritiska
Kurir pre 19 minutajoš 4 povezane
Tramp: Danas nastavljamo razgovore sa Teheranom; Bagei: Ormuz se nikada neće vratiti na stanje pre rata
RTS pre 29 minutajoš 3 povezane