Povezane vesti
Na Svetog Iliju preživeo pakao u tunelu Najpoznatiji trubač današnji dan slavi kao drugi rođendan: "Gospod me je ostavio među…
Blic pre 22 sata
Sigurnosni sistemi automobila i sreća spasili su mu život, iako je auto bio potpuno uništen. Petrović je doživeo izuzetno jak šok. Poznati trubač Dejan Petrović već devet godina svaki 2. avgust slavi kao svoj drugi rođendan. Tog dana, na praznik Svetog… »
"Zaspao sam za volanom": Dejan Petrović današnji dan slavi kao drugi rođendan - Jedva izvukao živu glavu
Telegraf pre 1 dan
Muzičar Dejan Petrović današnji dan slavi kao svoj drugi rođendan. U Ovčar banji 2. avgusta 2017. godine muzičar je doživeo tešku saobraćajnu nezgodu, kada je od silnog umora zaspao za volanom. - Uvek volim da naglasim da je taj dan bio Sveti Ilija, on i… »
Dejan Petrović slavi drugi rođendan: Muzičar doživeo saobraćajnu nezgodu na današnji praznik "Sv. Ilija i Bog su mi sačuvali…
Kurir pre 1 dan
Dejan Petrović današnji dan slavi kao svoj drugi rođendan. U Ovčar banji 2. avgusta 2017. godine muzičar je doživeo tešku saobraćajnu nezgodu, kada je od silnog umora zaspao za volanom. - Uvek volim da naglasim da je taj dan bio Sveti Ilija, on i Gospod… »
Muzičar tvrdi da ga je Sveti Ilija spasao od sigurne smrti: Na današnji praznik preživeo stravičnu nesreću
Mondo pre 1 dan
Muzičar Dejan Petrović na današnji dan pre nekoliko godina doživeo je tešku saobraćajnu nesreću i često ističe da mu je Sveti Ilija sačuvao glavu. Poznati trubač, koji se nedavno našao u žiži javnosti zbog napada na njegovu ćerku Jelenu, današnji praznik… »
Vesti dana »
Skupština Srbije o akciji Oluja: Očuvati sećanja na stradale i rešavati otvorena pitanje izbeglih
Beta pre 56 minutajoš 27 povezanih
Ovako izgleda obnovljena kuća Vučića u Čipuljiću Predsednik Srbije obišao kraj odakle mu potiče porodica: "Prisetio sam se detinjstva, bezbrižnih dana" (foto, video)
Blic pre 6 minutajoš 33 povezane
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 1 satjoš 42 povezane
MUP izdao hitno upozorenje: Dunav na istorijskom minimumu, Sektor za vanredne situacije diže sve službe
Telegraf pre 2 satajoš 26 povezanih