Povezane vesti
„Ako me vidiš, plači“: Iz Elbe zbog suše ponovo izronili „gladni kamenovi“
Glas Šumadije pre 11 sati
Vodostaj Elbe u Drezdenu spustio se na svega pedesetak centimetara, pa su iz rečnog korita ponovo izronili takozvani „gladni kamenovi“ – vekovima stara upozorenja na sušu, oskudicu i glad. Najpoznatiji među njima nosi uklesanu poruku: „Ako me vidiš… »
"Ako me vidiš, plači!" Reka se drastično povukla i otkrila mračnu tajnu: Pronađen drevni kamen koji najavljuje crne dane…
Blic pre 18 sati
Vodostaj reke Elbe kod Drezdena pao je na oko 53 centimetra, otkrivajući takozvane "gladne kamenove", drevna upozorenja na sušu i oskudicu Najpoznatiji kamen nosi jezivu poruku "Ako me vidiš, plači", podsećajući na teške godine u istoriji Srednje Evrope… »
"Ako me vidiš, plači": Iz Elbe zbog suše ponovo izronili "gladni kamenovi"
Radio 021 pre 1 dan
Vodostaj Elbe u Drezdenu spustio se na svega pedesetak centimetara, pa su iz rečnog korita ponovo izronili takozvani "gladni kamenovi" - vekovima stara upozorenja na sušu, oskudicu i glad. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Najpoznatiji među… »
Vesti dana »
Ovo je najvrelija tačka u Srbiji! U 7 sati već 27 stepeni, a u jednom gradu je neverovatnih 9: Hitno se oglasio RHMZ, tokom dana će postajati sve teže, spremite se!
Blic pre 27 minutajoš 24 povezane
Trump odustao od napada na Iran, upravo počinju novi pregovori
Bloomberg Adria pre 2 minutajoš 10 povezanih
Tko je general Aleksandar Čajko, meta napada u moskovskom restoranu?
SEEbiz pre 41 minutajoš 9 povezanih
Macut sazvao vanrednu sednicu Štaba za vanredne situacije zbog niskog vodostaja i ekstremnih temperatura
NIN pre 2 minutajoš 6 povezanih