Povezane vesti
Poturao sam svoja leđa da NE BUDE ANIMIR DAME, DA SE ZABORAVI ŠVAJCARSKA! Dejan Dragojević; Kajem se zbog braka sa Dalilom!
Svet & Skandal pre 1 dan
Dok u privatnom životu proživljava najlepše trenutke i priprema se za ulogu oca, pobednik pete sezone javnog rijaliti formata Dejan Dragojević prisetio se svog prethodnog bračnog života i burnog raskida koji je pratio čitav region. Dejan već duže vreme… »
"Kajem se zbog braka sa Dalilom" Dejan Dragojević nikad suroviji o bivšoj ženi i javnoj prevari: "Dodelio sam joj pasoš, pa…
Blic pre 1 dan
Dejan Dragojević uskoro postaje otac sa svojom partnerkom Jovanom. U emisiji 'Bunker' prisetio se braka sa bivšom suprugom Dalilom i javne prevare. Pobednik "Zadruge 5", Dejan Dragojević, uskoro će se ostvariti u ulozi oca sa svojom partnerkom Jovanom sa… »
"Kajem se zbog braka sa Dalilom" Dejan Dragojević brutalno o bivšoj: "Dao sam joj pasoš, pa sam ga oduzeo"
Telegraf pre 1 dan
Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević uskoro će se ostvariti u ulozi oca sa partnerkom Jovanom, sa kojom čeka prvo dete. Dok s nestrpljenjem iščekuje prinovu, Dejan se u emisiji "Bunker" kod Lune Đogani osvrnuo na jedan od najtežih perioda svog života –… »
"Kajem se zbog braka sa Dalilom" Dejan Dragojević surovo o bivšoj ženi i javnoj prevari: Najteže mi je bilo kad...
Kurir pre 1 dan
Dejan Dragojević godinama uživa u ljubavi sa Jovanom sa kojom čeka bebu. Pobednik Zadruge 5 prisetio se bivšeg ljubavnog odnosa i braka sa Dalilom Dragojević koja ga je u rijalitiju javno prevarila. Dragojević je priznao da se pokajao zbog braka sa njom… »
Vesti dana »
Uhapšen mladić (20) u Smederevu: Podstrekivao druge da bace bombe na lokale i kuću
Newsmax Balkans pre 12 minutajoš 36 povezanih
U Republici Srpskoj sutra Dan žalosti povodom obeležavanja Dana sećanja na Oluju
Sputnik pre 2 minutajoš 29 povezanih
Vučić obišao porodičnu kuću u Čipuljiću: Prisetio sam se detinjstva (video)
Euronews pre 1 satjoš 33 povezane
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 45 povezanih
Proizvodnja u hidroelektranama smanjena još od maja, znalo se da nema snega: Zašto su vlasti iznenađene vodostajem Dunava
Nova ekonomija pre 2 satajoš 27 povezanih