Povezane vesti
Albanac u suzama nakon poraza na UFC-u: „Pošao sam u rat, ukrali su mi borbu!“
Hot sport pre 11 sati
Smatra da je oštećen! Posle poraza od Bogdana Grada na UFC priredbi u Beogradu, Denis Buzukja oglasio se na društvenim mrežama i poručio da ne razume zbog čega je sudija prekinuo borbu. Podsetimo, on se prvo našao u centru pažnje još pre ulaska u… »
Rumun "udavio" Albanca koji je provocirao Srbiju, "iskopirao" Ibrahimovića i pesmom oduševio našu naciju
Telegraf pre 14 sati
Na UFC priredbi u Beogradu, Bogdan Grad ostvario je pobedu nad Denisom Buzukjom, a trijumf borca rođenog u Temišvaru, koji nastupa pod zastavom Austrije, izazvao je oduševljenje publike u beogradskoj Areni. Buzukja, koji se takmiči pod američkom… »
Albanac Provocirao Srbe, sada se oglasio zbog poraza: "Ukrali su mi pobedu"
Nova pre 21 sat
Provokacije albanskom zastavom i pokazivanje dvoglavog orla pred beogradskom publikom nisu pomogli Denisu Buzukji da izbegne poraz u oktagonu, ali je borac nakon meča protiv Bogdana Grada krivca za neuspeh potražio u sudijama. Austrijski borac dominirao… »
"Sudija je prekinuo meč bez moje predaje, oduzeli su mi borbu": Albanac laže pred celim svetom, svi ga prozivaju
Mondo pre 21 sat
Bogdan Grad je na UFC Beograd pobedio Denisa Buzukju. Albanca koji se takmiči pod zastavom Amerike i koji je u srpsku prestonicu došao da provocira. Prvo je pokazao dvoglavog orla na merenju bez publike, pa je onda izašao sa albanskom zastavom na borbu… »
Vesti dana »
U Srbiji jutros najtoplije u Beogradu 27 stepeni, u Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici i na Paliću 24
Danas pre 10 minutajoš 25 povezanih
Od jutros kreće trka za 30.000 vaučera od 10.000 dinara: Evo ko prvi dobija novac za odmor!
Telegraf pre 19 minutajoš 17 povezanih
"Ne želim da ubijam ljude": Trampa zamolili da ne napada Iran za vikend, nova runda pregovora u toku
Mondo pre 34 minutajoš 10 povezanih
Ukrajina dronovima napala ruske ciljeve na Krimu; Rusija gađala tri broda u ukrajinskom delu Crnog mora
RTS pre 40 minutajoš 9 povezanih
"Klimu ne gasimo, a struju ćemo platiti": Može li Srbija da uštedi struju tokom vrelog talasa
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 6 povezanih