Povezane vesti
Roditelji đaka Jovine gimnazije: Istekao zakonski rok, nigde traga od konkursa za direktora
Nedeljnik pre 21 dana
Roditelji učenika gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ upozorili su danas da je istekao zakonski rok za raspisivanje konkursa za direktora te gimnazije i od ministra prosvete zatražili javno odgovor na pitanje da li je i kada raspisan konkurs „i gde je tačno… »
Roditelji: Iako je ministar obećao, a zakonski rok prošao – još uvek nema konkursa za direktora Jovine
Moj Novi Sad pre 21 dana
Pre mesec i po dana ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je da će konkurs za direktora Jovine gimnazije biti raspisan u julu: FOTO i VIDEO: Za profesore i roditelje đaka Jovine i danas zatvorena vrata Ministarstva, Stanković situaciju… »
Roditelji: Istekao zakonski rok za konkurs za direktora novosadske Jovine gimnazije
Insajder pre 21 dana
Roditelji učenika gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" upozorili su danas da je istekao zakonski rok za raspisivanje konkursa za direktora te gimnazije i od ministra prosvete zatražili javno odgovor na pitanje da li je i kada raspisan konkurs "i gde je tačno… »
Roditelji: Istekao zakonski rok za konkurs za direktora novosadske Jovine gimnazije
N1 Info pre 21 dana
Roditelji učenika gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" upozorili su danas da je istekao zakonski rok za raspisivanje konkursa za direktora te gimnazije i od ministra prosvete zatražili javno odgovor na pitanje da li je i kada raspisan konkurs "i gde je tačno… »
Roditelji učenika: Istekao zakonski rok za konkurs za direktora Jovine gimnazije
Radio 021 pre 21 dana
Roditelji učenika Jovine gimnazije upozorili su da je istekao zakonski rok za raspisivanje konkursa za direktora te škole i od ministra prosvete zatražili odgovor na pitanje da li je i kada konkurs raspisan. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u… »
Roditelji učenika Jovine gimnazije pitaju gde je konkurs za direktora te škole
Nova pre 21 dana
Roditelji učenika Jovine gimnazije u Novom Sadu ukazali su danas da još nema konkursa za direktora te škole, iako je ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio da će biti raspisan u julu, što je bio i zakonski rok, budući da mandat sadašnjem direktoru… »
Vesti dana »
Ruski 'Iljušin' i helikopteri EU gase požare u Srbiji, hoće li konačno kiša
BBC News pre 1 satjoš 19 povezanih
Prognoza za ponedeljak, 24. avgust: Danas sunčano i toplo, temperatura do 36 stepeni
Beta pre 42 minutajoš 34 povezane
Skupština danas počinje raspravu o rebalansu budžeta i još 58 drugih tačaka dnevnog reda
Beta pre 27 minutajoš 14 povezanih
Vozači, spremite se za čekanja i izmene: Evo šta danas menja vaše putovanje kroz Srbiju
Telegraf pre 52 minutajoš 14 povezanih
"Laž je da sam ja problem!" Demba Sek se oglasio nakon debakla Partizana u Lučanima: Kada kažu da sam...
Kurir pre 2 minutajoš 17 povezanih