Povezane vesti

"Blokirao sam..." Bora Santana bez zadrške o skandalima iz Elite 9, otkrio šta se zaista desilo u finalu i progovorio o otkazu…

"Blokirao sam..." Bora Santana bez zadrške o skandalima iz Elite 9, otkrio šta se zaista desilo u finalu i progovorio o otkazu…

Kurir pre 5 sati
Bora Santana je jedno od najupčatljivijih učesnika rijaliti šoua " Zadruga". Gledali smo ga u prve četiri sezone, a nakon duže pauze i u " Eliti 9". Bora je otvorio dušu i iskreno se osvrnuo nas svoje učešće, ali je dao komentar i mnoge aktuelne teme… »
"Blokirao sam Uroša" Bora Santana o skandalima iz Elite 9, haosu s Anastasijom u finalu, ali i otkazu Kristijana i Kristine -…

"Blokirao sam Uroša" Bora Santana o skandalima iz Elite 9, haosu s Anastasijom u finalu, ali i otkazu Kristijana i Kristine -…

Blic pre 6 sati
Njegov odnos sa Anastasijom je ostao dobar uprkos incidentima, nisu trenutno u vezi, ali mogućnost obnove veze nije isključena. Izrazio je šok zbog incidenta sa Kristijanom Golubovićem i zlostavljanjem psa. Bora Santana je jedno od najupčatljivijih… »

Vesti dana »