Povezane vesti
Ne ispušta je iz naručja! Edita pokazala kako Nenad Stević provodi dane sa njihovom ćerkom: Prizor topi srca
Telegraf pre 21 dana
Pevačica Edita Aradinović nedavno je postala majka i na svet donela ćerkicu Zoiu, a sada uživa u prvim danima sa naslednicom u porodičnom domu. Ponosna mama podelila je emotivan prizor, pokazavši svoju mezimicu u naručju njenog oca Nenada Stevića… »
Ovako nenad stević brine o svojoj ćerki: Edita objavila emotivan prizor iz doma: Ponosni tata se ne odvaja od naslednice
Blic pre 21 dana
Čestitke i lepe želje stižu sa svih strana dok porodica uživa u prvim danima sa bebom. Edita je ostala aktivna tokom trudnoće, a nakon porođaja jede zdrav i uravnotežen doručak koji pomaže u povratku forme. Pevačica Edita Aradinović nedavno se ostvarila… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Teška situacija na Stolovima i stabilizacija u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 19 povezanih
Prognoza za ponedeljak, 24. avgust: Danas sunčano i toplo, temperatura do 36 stepeni
Beta pre 1 satjoš 36 povezanih
Skupština danas počinje raspravu o rebalansu budžeta i još 58 drugih tačaka dnevnog reda
Beta pre 46 minutajoš 14 povezanih
AMSS: Na graničnom prelazu Batrovci teretna vozila čekaju tri sata na izlaz
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 14 povezanih
"Laž je da sam ja problem!" Demba Sek se oglasio nakon debakla Partizana u Lučanima: Kada kažu da sam...
Kurir pre 21 minutajoš 17 povezanih