Povezane vesti
PREKID EMISIJE ZBOG PRIVATNE PREPISKE! Ana Radulović pobegla iz studija, Sofija Janićijević raskrinkana pred svima – isplivala…
Svet & Skandal pre 11 sati
Sinoćno izdanje emisije „Narod pita“ obeležila je nezapamćeno burna rasprava između Sofije Janićijević, Teodore Delić i Lepog Miće. Tenzija u studiju eskalirala je do te mere da je voditeljka Ana Radulović u jednom trenutku bila prinuđena da nakratko… »
Voditeljka napustila studio zbog Sofije Janićijević: Haos u programu uživo, Ana nije mogla da dođe sebi
Mondo pre 19 sati
Tokom burne rasprave u studiju, pokrenuta je tema o Sofijinom odnosu sa znatno starijim muškarcem po imenu Dane, za kojeg je ona javno priznala da joj je uplaćivao novac. "Dane je neko ko mi je uplaćivao novca, ja sam se sprdala. Mene boli uvo za njega… »
Haos u programu uživo: Voditeljka napustila studio zbog Sofije Janićijević, Ana Radulović nije mogla da dođe sebi
Blic pre 20 sati
Sofija je priznala da joj je Dane slao novac i otvoreno pokazala ravnodušnost prema njegovoj bolesti i godinama. Lepi Mića je oštro osudio Sofijino ponašanje, navodeći da je koristila ozbiljno bolesnog čoveka. U emisiji "Narod pita" sinoć je došlo do… »
Neviđeni haos u programu uživo! Ana Radulović raskrinkala Sofiju u Narod pita - usledio potpuni kolaps u studiju! Voditeljka…
Kurir pre 19 sati
Voditeljka Ana Radulović ugostila je Teodoru Delić, Sofiju Janićijević i Lepog Miću, a atmosfera u studiju u jednom trenutku potpuno je eskalirala. Jedna od glavnih tema bio je Sofijin odnos sa Danetom, muškarcem koji joj je, kako je i sama ranije… »
Ana Radulović napustila emisiju! Zbog poteza Lepog Miće i Sofije nije mogla da izdrži, ustala sa stolice
Telegraf pre 21 sat
Voditeljka Ana Radulović sinoć je u emisiji "Narod pita" ugostila Teodoru Delić, Sofiju Janićijević i Lepog Miću, kada je nastao haos. Naime, Lepi Mića posvađao se sa Sofijom oko Daneta, za koga se sumnja da je bio u vezi sa Janićijevićevom. - Nena ima… »
Vesti dana »
„Ovo im je poslednja šansa“: Tramp ponovo preti Iranu, tvrdi da su pregovori u toku iako Teheran to negira
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Oglasio se Taki nakon svađe Maje i Asmina! Šokiran da mu je razlupala automobil, evo šta je rekao
Telegraf pre 3 satajoš 5 povezanih