Povezane vesti

Tri puta mu otkazivali dolazak, a onda erupcija! Vozinja sleteo u Čile - navijači napravili ludnicu! (video)

Tri puta mu otkazivali dolazak, a onda erupcija! Vozinja sleteo u Čile - navijači napravili ludnicu! (video)

Kurir pre 11 sati
Golman Zelenortskih Ostrva Vozinja konačno je stigao u Čile kako bi se pridružio fudbalskom klubu Kolo Kolo nakon niza preokreta koji su doveli u pitanje njegov transfer. "Veoma sam srećan što sam ovde. Želim da zahvalim navijačima na strpljenju koje su… »
Spektakularan doček za Vozinju: Kada je izašao pred navijače nastala je prava ludnica VIDEO

Spektakularan doček za Vozinju: Kada je izašao pred navijače nastala je prava ludnica VIDEO

Nova pre 11 sati
Heroj Mundijala i reprezentativac Zelenortskih Ostrva, iskusni čuvar mreže Vozinja, novi je fudbaler čileanskog giganta Kolo-Kolo. Koliko je njegov dolazak odjeknuo u Južnoj Americi najbolje ilustruje spektakularan doček koji su mu navijači priredili već… »
(VIDEO) Ludnica u Santijagu: Došao heroj Mundijala!

(VIDEO) Ludnica u Santijagu: Došao heroj Mundijala!

Sport klub pre 12 sati
Sjajni golman Zelenortskih ostrva Vozinja u narednom periodu braniće za Kolo-Kolo. Koliko su navijači čileanskog velikana oduševljeni pokazali su na aerodromu kada su dočekali jednog od heroja tek završenog Mundijala. Klub koji je najveći uspeh doživeo… »
Vozinja konačno stigao u Čile: Vidimo se na Monumentalu

Vozinja konačno stigao u Čile: Vidimo se na Monumentalu

Radio sto plus pre 11 sati
“Veoma sam srećan što sam ovde. Želim da zahvalim navijačima na strpljenju koje su pokazali čekajući me. Vidimo se na stadionu Monumental”, rekao je po dolasku u Čile ovaj 40-godišnji golman, koji je bio jedna od zvezda nedavno završenog Svetskog… »

Vesti dana »