Povezane vesti

Sabalenka: "Novakov i moj cilj je samo titula"

Sabalenka: "Novakov i moj cilj je samo titula"

B92 pre 10 sati
Najbolja teniserka sveta Arina Sabalenka prokomentarisala je mogućnost da sa Novakom Đokovićem igra dubl na US openu. Njih dvoje bi trebalo da nastupe na poslednjegm Grend slem turniru u miksu. O tome je u Kanadi govorila Sabalenka, koja prošle sezone… »
Sabalenka najavila titulu sa Novakom: Po prvi put progovorila o dublu i odmah oduševila sve

Sabalenka najavila titulu sa Novakom: Po prvi put progovorila o dublu i odmah oduševila sve

Nova pre 11 sati
Novak Đoković trenutno boravi u Crnoj Gori, gde tradicionalno provodi deo odmora sa porodicom, ali i odrađuje završne pripreme za američku turneju. Prvi izazov očekuje ga od 13. avgusta na mastersu u Sinsinatiju. U isto vreme, Arina Sabalenka se u… »
Arina Sabalenka progovorila o Đokoviću: "Mislim da će nam biti zabavno i veoma intenzivno"

Arina Sabalenka progovorila o Đokoviću: "Mislim da će nam biti zabavno i veoma intenzivno"

Telegraf pre 14 sati
Dok srpski teniser Novak Đoković uživa i odmara u Crnoj Gori, Beloruskinja Arina Sabalenka iščekuje nastup na Mastersu u Torontu, gde u prvom kolu igra protiv Mojuke Učiđime, ali razmišlja i onome što sledi za nekoliko nedelja, a to je US Open. Na njemu… »

Vesti dana »