Повезане вести
"Угасила ми је органе!" После пораза од Српкиње у Београду објавила крај каријере! (видео)
Курир пре 20 дана
Американка Хејли Ковен објавила је да се повлачи из професионалног спорта непосредно након тешког пораза од српске боркиње Нине Милошевић у Београдској арени. 34-годишња боркиња опростила се од ММА емотивном поруком на… »
Американка отишла у пензију након што је Нина нокаутирала: "Угасила ми је органе"
Нова пре 20 дана
Америчка ММА боркиња Хејли Ковен објавила је да завршава професионалну каријеру након УФЦ догађаја одржаног 1. августа у Београдској арени. Ковен је у првој рунди нокаутирана од стране српске боркиње Нине Милошевић. Био је то… »
"Угасила ми је све органе": Нина Милошевић претукла Американку и завршила јој каријеру
Мондо пре 20 дана
Српкиња Нина Милошевић (29) остварила је велику победу на свом дебитантском наступу у УФЦ, а пред пуном Београдском ареном савладала је америчку представницу Хејли Кован. Већ на почетку прве рунде фантастичним ударцем у тело… »
Нина нокаутирала Американку и послала је у пензију: "Угасила ми је органе"
Б92 пре 20 дана
Америчка ММА боркиња Хејли Ковен отишла је у пензију након УФЦ догађаја у Београду. Српска ММА боркиња Нина Милошевић нокаутирала је Американку Хејли Ковен у првој рунди УФЦ борбе у Београдској Арени 1. августа. Након тог меча… »
Вести дана »
Трамп прогласио Ормуски мореуз територијом САД, шеф Мосада тајно са сиријским министром
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане
ВИДЕО Нови пожар на Столовима: Ватрогасци и волонтери ручно гасе ватру, дим се шири ка Ибарској клисури
Нова пре 5 сатијош 40 повезаних