Povezane vesti
"Ugasila mi je organe!" Posle poraza od Srpkinje u Beogradu objavila kraj karijere! (video)
Kurir pre 7 sati
Amerikanka Hejli Koven objavila je da se povlači iz profesionalnog sporta neposredno nakon teškog poraza od srpske borkinje Nine Milošević u Beogradskoj areni. 34-godišnja borkinja oprostila se od MMA emotivnom porukom na Instagramu, u kojoj je priznala… »
Amerikanka otišla u penziju nakon što je Nina nokautirala: "Ugasila mi je organe"
Nova pre 8 sati
Američka MMA borkinja Hejli Koven objavila je da završava profesionalnu karijeru nakon UFC događaja održanog 1. avgusta u Beogradskoj areni. Koven je u prvoj rundi nokautirana od strane srpske borkinje Nine Milošević. Bio je to njen četvrti uzastopni… »
"Ugasila mi je sve organe": Nina Milošević pretukla Amerikanku i završila joj karijeru
Mondo pre 8 sati
Srpkinja Nina Milošević (29) ostvarila je veliku pobedu na svom debitantskom nastupu u UFC, a pred punom Beogradskom arenom savladala je američku predstavnicu Hejli Kovan. Već na početku prve runde fantastičnim udarcem u telo Nina je uspela da pogodi… »
Nina nokautirala Amerikanku i poslala je u penziju: "Ugasila mi je organe"
B92 pre 8 sati
Američka MMA borkinja Hejli Koven otišla je u penziju nakon UFC događaja u Beogradu. Srpska MMA borkinja Nina Milošević nokautirala je Amerikanku Hejli Koven u prvoj rundi UFC borbe u Beogradskoj Areni 1. avgusta. Nakon tog meča je Hejli objavila da… »
Vesti dana »
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 88 povezanih
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane
STIGAO UNUK! Porodila se ćerka Suzane Mančić, u pola noći sestra je tajno odvela u porodilište – evo koje staro srpsko ime nosi dečak!
Svet & Skandal pre 6 satijoš 28 povezanih