Povezane vesti

"Bio sam kao biljka, bilo mi je isto i život i smrt": Dino Merlin otvoreno o periodu kada je ležao u psihijatrijskoj ustanovi

"Bio sam kao biljka, bilo mi je isto i život i smrt": Dino Merlin otvoreno o periodu kada je ležao u psihijatrijskoj ustanovi

Nova pre 11 sati
Dino Merlin je svojevremeno otvoreno govorio o jednom od najmračnijih perioda u životu. Tokom boravka u Nemačkoj suočio se sa ozbiljnim psihičkim problemima, a borba sa depresijom bila je toliko teška da je završio na lečenju u psihijatrijskoj ustanovi… »
Mračni dani Merlina na psihijatriji: Svoju borbu i najveće razočaranje opisao u pesmi "Moj je život Švicarska"

Mračni dani Merlina na psihijatriji: Svoju borbu i najveće razočaranje opisao u pesmi "Moj je život Švicarska"

Mondo pre 13 sati
Poznati pevač Dino Merlin prošao je kroz izuzetno težak životni period tokom svog boravka u Nemačkoj, kada je zbog narušenog mentalnog zdravlja bio smešten u psihijatrijsku ustanovu. Boreći se sa teškom depresijom, Merlin je osećao potpunu nemoć i… »
Merlin je bio smešten u psihijatrijskoj ustanovi, bio je u teškoj situaciji: „Bilo je isto, život i smrt“

Merlin je bio smešten u psihijatrijskoj ustanovi, bio je u teškoj situaciji: „Bilo je isto, život i smrt“

Telegraf pre 16 sati
Pevač Dino Merlin jednom prilikom govorio je o izuzetno teškom periodu kroz koji je prošao tokom boravka u Nemačkoj, kada mu je narušeno mentalno zdravlje do te mere da je završio u psihijatrijskoj ustanovi. U trenucima kada je prolazio kroz tešku… »
Dino Merlin je bio smešten u psihijatrijskoj ustanovi u Nemačkoj. Otkrio zbog čega je završio u bolnici: "Bilo mi je isto…

Dino Merlin je bio smešten u psihijatrijskoj ustanovi u Nemačkoj. Otkrio zbog čega je završio u bolnici: "Bilo mi je isto…

Blic pre 17 sati
Upravo tada je nastala jedna od njegovih najpoznatijih pesama 'Ja potpuno trezan umirem'. Merlin je razmišljao da napusti muzičku karijeru, ali je uspeo da se izbori sa bolešću i kasnije snimi album 'Sredinom'. Pevač Dino Merlin jednom prilikom govorio… »

Vesti dana »